Šodien sākas VOC kausa izslēgšanas spēles

30.04.2012

2012-04-30_news_620.jpg Pirmdien, 30. aprīlī, Vidzemes Olimpiskā centra ledus hallē tiks aizvadītas ceturtdaļfinālu spēles VOC kausā hokejā. Pulksten 12.00 spēkiem mērosies „Valmieras veterānu” un „Cēsu” komandas, bet uzreiz pēc šīs spēles „Smiltenes vanagi” mērosies spēkiem ar „Stingeru”.

 

VOC kausā hokejā sākušās izslēgšanas spēles. Automātiski pusfinālā iekļuvušas „Skorpions” un „Apes” komandas, kas ieņēma pirmās divas vietas regulārajā turnīrā. Pārējās četras komandas aizvadīs ceturtdaļfinālu spēles, lai noskaidrotu atlikušās divas komandas, kas cīnīsies par medaļām.

”Valmieras veterāni” –„Cēsis”

Pirmajā izslēgšanas spēlē pirmdien spēkiem mērosies „Valmieras veterānu” un „Cēsu komandas”. Par šī pāra uzvarētājiem neapšaubāmi jāuzskata valmierieši, kas regulāro čempionātu noslēdza trešajā vietā, piekāpjoties tikai abām līdervienībām. Abu komandu savstarpējā spēlē visai pārliecinošu uzvaru svinēja veterāni. Spēles sākums pulksten 12:00.

”Smiltenes vanagi” –„Stingers”

Smiltenieši VOC kausa regulārā turnīra spēles aizvadīja daudz eksperimentējot ar sastāvu. Vārtos tika dota iespēja sevi apliecināt Jānim Cīrulim. Tāpat regulārās sezonas spēlēm komandas sastāvā nevarēja redzēt aizsargu Ivo Balodi un dažas spēles vien aizvadīja komandas uzbrukuma līderi Mikus Ozols un Dāvids Jakovičs. Noteikti, ka „Stingeram” būs grūti cīnīties pret „vanagiem”. Neapšaubāmi stingeriešu vilcējspēks ir Matīss Kļaviņš, no kura veikuma daudz kas būs atkarīgs visai komandai. Šīs spēles sākums VOC ledus hallē pulksten 13:35.