Vetrānu līgā bez zaudējumiem cīnās tikai "Inflekss"

08.11.2012

2012-11-08_2012_10_09_img_7420.jpg Vidzemes čempionātā hokejā veterānu līgas turnīrā aizvadītas pirmās spēles, pēc kurām turnīra tabulas vadībā izvirzījušies "Inflekss 40+" komandas spēlētāji, kas aizvadītajās divās spēlēs izcīnījuši divus panākumus. Kopumā veterānu līgā šosezon startē septiņas komandas no Latvijas un Igaunijas.

 

Bez 1./ 2. un 3. līgas turnīriem Vidzemes čempionātā hokejā aktīvi norisinās arī veterānu līgas sacensības, kurās šogad startē septiņas komandas -"Inflekss", "Cēsis", "Smiltenes vanagi", "VEC SLO", "Ledus vilki", "Raunas bruģakmens" un "Tartu Dinamo". Visās komandās spēlē hokejisti, kutu vecums pārsniedz 40 gadus.

Šobrīd veterānu līgas vadībā atrodas Valmieras komanda "Inflekss", kas divās spēlēs tikuši pie divām uzvarām. "Inflekss" ar rezultātu 8:0 pārspēja "Ledus vilkus", bet ar 6:2 tika uzveikti "Raunas bruģakmens" hokejisti. Otrajā vietā šobrīd atrodas "Tartu Dinamo" komanda, kas pēdējā spēlē ar 1:0 pārspēja "Cēsis".

Turnīra tabulas vidusdaļā šobrīd izkārtojušās "Smiltenes vanagu" , "Cēsu" un "VEC SLO" komandas. Smiltenieši ar rezultātu 1:5 atzina "Tartu Dinamo" pārākumu, bet ar 4:0 apspēlēja "VEC SLO" vienību. Tikmēr, "Tartu Dinamo" un "VEC SLO " spēlē ar 5:1 negaidīti pārliecinošu uzvaru izcīnīja "VEC SLO". Tikmēr cēsinieki pēc uzvarās pār "Raunas bruģakmeni", otrajā spēlē ar 0:1 atzina jau minēto "Tartu Dinamo" pārākumu.

Pie uzvarām šobrīd nav tikušas vienīgi "Raunas bruģakmens" un "Ledus vilku" vienības. Šo abu komandu savstarpējā spēle gaidāma decembrī.

Ar pilnu veterānu līgas statistiku var iepazīties šeit: