"Skorpions" pēcspēles metienos pārspēj "VEC SLO"

24.10.2012

2012-10-24_1.jpg Vidzemes čempionātā hokejā otrdienas vakarā tika aizvadīta viena spēle, kurā "Skorpions" ar rezultātu 3:2 pēcspēles metienos pārspēja "VEC SLO" komandu. Uzvarētāju labā ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Jānis Liepiņš un Edgars Atars.

 

Otrdienas vakara vienīgajā VČH spēlē Vidzemes Olimpiskā centra ledus hallē laukumā tikās "Skorpions" un "VEC SLO" komandas. Komandas čempionātu iesākušas ar mainīgāk sekmēm. "Skorpions" ar divām uzvarām un vienu zaudējumu ieņēma trešo vietu, bet "VEC SLO" ar trijiem zaudējumiem atradās tabulas lejasgalā.

1. Periods

Spēles pirmā trešdaļa iesākās ar "Skorpions" komandas pārsvaru, tomēr arī "VEC SLO" spēja atbildēt ar pretuzbrukumiem, kas lika panervozēt Smiltenes komandas aizsargiem. Pirmie vadībā gan izvirzījās "Skorpioni". Pēc nospēlētajām 7 minūtēm un 52 sekundēm ar vārtu guvumu izcēlās viens no smilteniešu komandas līderiem Jānis Liepiņš. Turpinājumā "Skorpions" komandas spēlētājs Edgars Atars nopelnīja divu minūšu noraidījumu. Spēlējot skaitliskajā vairākumā, "VEC SLO" komandai izdevās rezultātu izlīdzināt. Ar precīzu metienu Jāni Leiti pārspēt izdevās Mārim Liepiņam. Perioda izskaņā rezultāts vairs nemainījās.

2. Periods

Otrajā trešdaļā laukumā risinājās nepiekāpīga spēle. Abas komandas pa reizei nopelnīja iespēju spēlēt skaitliskajā vairākumā, tomēr vārti gūti netika. Vairāk ripu kontrolēja "Skorpions" spēlētāji, izveidojot vairākus labus uzbrukumus, tomēr allaž pietrūka meistarības un veiksmes, lai atkal izvirzītos vadībā. Tikmēr, "VEC SLO" komandas spēlētāji prasmīgi atbildēja ar pretuzbrukumiem.

3. Periods

Trešais periods ļoti veiksmīgi iesākās "VEC SLO" hokejistiem, kuri jau savā pirmajā uzbrukumā guva vārtus. Pēc Didža Roķa un Roberta Virša piespēlēm, Jāni Leiti pārsteidza Daira Šmita rezultatīvais metiens. Nonākuši zaudētājos "Skorpions" hokejisti neapjuka un trīs minūtes vēlāk panāca izlīdzinājumu. Ar vārtu guvumu izcēlās Edgars Atars. Trešdaļas turpinājumā abas komandas spēlēja disciplinēti, nenopelnot nevienu noraidījumu. Lai arī iespējas izvirzīties vadībā bija kā vienai, tā otrai vienībai, tomēr rezultāts nemainījās, kā rezultātā uzvarētājs bija jānoskaidro pēcspēles metienos.

Pēcspēles metieni

Pēcspēles metienus abas komandas iesākās neveiksmīgi. Arī otrā metienu sērija kā vienai tā otrai vienībai nebija sekmīga. Izšķirošā bija ceturtā metienu sērija. Guntis Miklāvs savu iespēju neizmantoja, bet Oskaru Indruškēviču pārspēt izdevās "Skorpions" komandas aizsargam Raivim Suksim, kurš nodrošināja smilteniešiem uzvaru visā spēlē ar 3:2.

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā Jānis Liepiņš un Edgars Atars katrs guva pa vieniem vārtiem un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli. Bet "VEC SLO" komandas labā ar vārtu guvumu izcēlās Dairis Šmits un Māris Liepiņš.

Spēles protokols:

Skorpions -VEC SLO: 3:2 p.m (1:1, 0:0, 1:1, 1:0)