VČH turnīrā tiek aizvadītas otrās spēles

25.09.2013

2013-09-25_img_8020.jpg Ar vairākām cīņām ledus laukumos turpina ieskrieties jaunā devītā sezona Vidzemes čempionātā hokejā, kur pēdējo dienu laikā aizvadītas četras spēles. Uzvaras izcīnīja „Seda”, „Stingers”, „Biko-Logi” un „Ciedra A” komandas.

 

21. septembrī Vidzemes Olimpiskajā centrā tika aizvadīta pirmā 1./2. līgas kvalifikācijas spēle starp pagājušās sezonas čempioniem „Seda” hokejistiem un „Skorpions”. Abas komandas cīņu iesāka līdzīgi un pirmais periods noslēdzās ar 2:1 „Sedas” komandas labā. Otrajā periods aizritēja čempionu zīmē, ka „Seda” guva astoņus bezatbildes vārtus, pret ko „Skorpions” nespēja atbildēt ar neko. Pēdējā trešdaļā spēle mazliet izlīdzinājās. Abas komandas guva pa vieniem vārtiem, bet rezultātā „Seda” komandai pārliecinoši iesākta jaunā sezona ar uzvaru 11:2.

Seda – Skorpions 11:2 (2:1; 8:0; 1:1)

Otrajā dienas spēlē laukumā izgāja 3.līgas komandas, kuras vēl nebija aizvadījušas savu pirmo spēli – „Livonija” un „Stingers”. Jau no spēles pirmās minūtes lielāku laukuma teritoriālo pārsvaru ieguva „Stingers” komanda, kas ļoti ātri guva pirmos vārtus. Arī otros nenācās gaidīt ilgi, bet pretinieki nepalika parādā un spēja izlīdzināt spēles gaitu, gūstot savus pirmos vārtus. Perioda izskaņā savus otros vārtus guva Jānis Cīrulis un rezultāts bija 3:1 par labu „Stingers” vienībai. Otrais periods aizritēja bezvārtu neizšķirtā, bet pēdējā trešdaļā divus vārtus atspēlēja „Livonija”, bet ar to bija par maz, un „Stingers” spēlētāji svinēja savu pirmo uzvaru.

Stingers – Livonija 4:3 (3:1; 0:0; 1:2)

Otrdien, 24. septembrī laukumā savas otrās spēles šī gada turnīrā devās aizvadīt „Raunas bruģakmens” un „Biko-Logi”. Jau no pašas spēles sākuma parādījās Biko spēlētāju pārākums un viņi īsā laikā spēja izvirzīties vadībā ar 3:0. Uģis Feldmanis perioda izskaņā vienus vārtus atguva. Arī otrajā un trešajā periodā „Biko-Logi” turpināja uzņemto tempu un guva vairākus vārtus uz ko Raunas spēlētāji spēja atbildēt tikai ar vieniem vārtiem katrā periodā. Spēles izskaņā rezultāts 8:3 „Biko-Logi” labā.

Raunas bruģakmens – Biko-Logi 3:8 (1:3; 1:3; 1:2)

Otrajā otrdienas spēlē laukumā izgāja „Ciedra A” un „Ledus Vilki” komandas. Abas komandas pirmajā spēlē cieta neveiksmes un katrai bija vēlme gūt pirmo uzvaru. Spēli aktīvāk iesāka Ciedras komanda, kas guva divus vārtus, uz ko vilki atbildēja ar vienu precīzu realizētu soda metienu. Trīs sekundes pirms pirmā perioda beigām „Ciedra A” izdevās gūt arī trešos vārtus. Otrajā periodā ceturtos vārtus guva Sergejs Šinkuns panākot 4:1. Trīsdesmitajā minūtē „Ledus vilki” vēl vienus vārtus atguva, bet pēc īsa brīža trīs vārtu starpību atjaunoja Modris Zvirbulis un spēle noslēdzās ar 5:2 par labu „Ciedra A” hokejistiem.

Ciedra A – Ledus Vilki 5:2 (3:1; 1:0; 1:1)

Nākamajās spēles šonedēļ laukumā tiksies HK „Cēsis” ar „Livonija” un „Wolmar” ar „Stingers”, kas spēkiem mērosies ceturtdien, bet sestdien vienīgajā spēlē tiksies „Skorpions” un „Sigulda” komandas. Vēl trīs spēles tiks izspēlētas svētdien, ka trešās līgas ietvaros tiksies „SCO Centrs” un „Gulbene”, bet 1./2. līgas kvalifikācijas ietvaros laukumā izies „VEC-SLO”, HK „Smiltene’09”, „Seda” un „Smiltenes vanagi”. Visas spēles var vērot klātienē Vidzemes Olimpiskā centra ledus hallē.