Piedalies ar savu komandu Vidzemes atklātajā čempionātā hokejā

23.05.2012

2012-05-23_seda.jpg Lai arī straujiem soļiem tuvojas vasara un aktīvajā hokeja sezonā Latvijā šobrīd ir noslēgusies, tomēr daudzas komandas jau sāk domāt par nākamo sezonu. Tieši tādēļ Vidzemes Olimpiskais centrs aicina piedalīties Vidzemes atklātajā čempionātā hokejā, kas ir viens no organizētākājiem un interesantākajiem turnīriem Latvijā.

 

Nesen kā noslēgusies 7. Vidzemes atklātā čempionāta hokejā (VAČH) sezona, kuras ietvaros tika izspēlēti četri turnīri: 1. līga, 2. līga, Veterānu līga un VOC kausa izcīņa. Kopumā aizvadītajā sezonā Vidzemes atklātajā čempionātā hokejā piedalījās 26 komandas no Vidzemes reģiona un Krievijas pilsētas Pečoriem.

Visās līgās intriga finālā saglabājās katrā spēlē, kas liecina par komandu pareizu sadalījumu līgās. Čempionāta nolikums pēdējos gados ir palicis nemainīgs - tas liecina par tā pareizumu un stabilitāti.

Čempionāta apkalpošanas līmenis ar katru gadu tiek uzlabots. Aizvadītajā sezonā kā jaunievedums bija ieviestas spēles on–line režīmā, kur tām internetā varēja sekot ikviens internesents. Desmit no visām spēles tika translētas video tiešraidē Vidzemes lielākajā sporta portālā vocsports.lv.

Vidzemes atklātā hokeja čempionāta turnīros tiek skaitīti metieni uz vārtiem, kas ir galvenais vārtsargu statistikas rādītājs. Spēles apkalpo trīs cilvēki sekretariātā, divi laukuma tiesneši un dakteris. Visās spēlēs darbojas tablo, ir spēles informators, bet pauzēs skan mūzika.

Nākamgad tiks uzlaboti statistikas rādītāji, kas ļaus labāk un precīzāk izvērtēt spēlētāju un vārtsargu efektīvitāti laukumā. Jaunums būs kameras, kuras strīdīgos gadījumos varēs fiksēt bija vai nebija vārtu guvuma, kā arī labāk redzēt incidentu iniciatorus. Ceram ar šo jauno risinājumu panākt arī tiesāšanas kvalitātes uzlabošanos.
VAČH direktorāts aicina jūsu vadīto klubu vai komandu pievienoties mūsu čempionātam, saņemt pozitīvas emocijas, kā arī sajust Vidzemes Olimpiskā centra kolektīva labvēlīgo attieksmi pret klientiem.

VAČH direktorāts