Hokeja prognožu konkursa 6.nedēļas JAUTĀJUMI

23.11.2012

2012-11-21_vv.jpg Pilnā sparā rite hokeja prognožu konkurss. Sestās nedēļas jautājumi būs par gaidāmajām Vidzemes čempionāta hokejā spēlē, no kurām lielāko uzmanību piesaista "Skorpions" un "XXL", "Infleksa" un Vijciema", kā arī "Livonijas" un "Biko logu" spēles. Uz sestās nedēļas jautājumiem varēs atbildēt līdz sestdienas, 24. novembra, pulksten 17.00.

 

Šobrīd ļoti sīva cīņa norisinās Vidzemes čempionāta hokejā spēlēs, kur komandas cīnās par labākām pozīcijām. Tik pat karsti iet arī hokeja prognožu konkursā, kur šobrīd notiek asa cīņa par kopvērtējuma vadību. Sestās nedēļas jautājumi būs par 1./2. līgas kvalifikācijas turnīra un 3. līgas turnīra spēlēm. Uz sestās nedēļas jautājumiem varēs atbildēt līdz sestdienas, 24. novembra, pulksten 17.00.

Lai atbildētu uz sestās nedēļas jautājumiem spied ŠEIT:

VČH Hokeja prognožu konkurss sadalīts četros posmos. Konkursa sistēma paredz, ka katru nedēļu jautājumi tiek mainīti un pielāgoti attiecīgajām spēlēm, kas gaidāmas konkrētajā nedēļā. Posma noslēgumā tiek summēti katrā nedēļā iegūtie punkti un noteikts uzvarētājs. Par katru pareizi atbildētu jautājumu konkursa dalībnieks saņem vienu punktu.

Par posma uzvarētāju kļūst tas dalībnieks, kurš sakrājis visvairāk punktus. Portālā vocsports.lv tiks paziņoti katras nedēļas rezultāti, kā arī kopvērtējums. Ja dalībnieks nav atbildējis uz kādu nedēļas jautājumiem, tas viņam neliedz turpināt cīņu par posma kopvērtējumu.

Katra posma noslēgumā tiks noteikti pirmo trīs vietu ieguvēji, kas saņems pārsteigumu balvu no Vidzemes Olimpiskā centra.

Lai aplūkotu kopvērtējuma rezultātus pēc divām nedēļām spied šeit: