Hokeja prognožu konkursa 5. nedēļas JAUTĀJUMI

14.11.2012

2012-11-13_2012_10_29_img_5468.jpg Vidzemes Olimpiskais centrs piedāvā piedalīties hokeja prognožu konkursā. Piektās nedēļas jautājumi ir par Vidzemes čempionāta hokejā spēlēm, kas gaidāmas nedēļas nogalē. Uz piektās nedēļas jautājumiem varēs atbildēt līdz sestdienas, 17. novembra, pulksten 16.00.

 

Pēc nedēļas pārtraukuma atgriezies hokeja prognožu konkurss. Šonedēļ konkursa dalībniekiem tiks uzdoti jautājumi par nedēļas nogalē gaidāmajām Vidzemes čempionāta hokejā spēlēm 1./ 2. līgas kvalifikācijas un 3. līgas turnīros. Uz piektās nedēļas jautājumiem varēs atbildēt līdz sestdienas, 17. novembra, pulksten 16.00.

Lai atbildētu uz piektās nedēļas jautājumiem spied šeit:

VČH Hokeja prognožu konkurss sadalīts četros posmos. Konkursa sistēma paredz, ka katru nedēļu jautājumi tiek mainīti un pielāgoti attiecīgajām spēlēm, kas gaidāmas konkrētajā nedēļā. Posma noslēgumā tiek summēti katrā nedēļā iegūtie punkti un noteikts uzvarētājs. Par katru pareizi atbildētu jautājumu konkursa dalībnieks saņem vienu punktu.

Par posma uzvarētāju kļūst tas dalībnieks, kurš sakrājis visvairāk punktus. Portālā vocsports.lv tiks paziņoti katras nedēļas rezultāti, kā arī kopvērtējums. Ja dalībnieks nav atbildējis uz kādu nedēļas jautājumiem, tas viņam neliedz turpināt cīņu par posma kopvērtējumu.

Katra posma noslēgumā tiks noteikti pirmo trīs vietu ieguvēji, kas saņems pārsteigumu balvu no Vidzemes Olimpiskā centra.

Lai aplūkotu kopvērtējuma rezultātus pēc divām nedēļām spied šeit: