VČH spēle "Skorpions" -"Pečori" video tiešraidē vocsports.lv

04.11.2012

2012-11-01_2012_11_01_vach_logo_web.jpg Svētdien, 4. novembrī, portālā vocsports.lv ikvienam hokeja līdzjutējam būs iespēja vērot video tiešraidi no Vidzemes čempionāta hokejā 1./ 2. līgas kvalifikācijas spēles, kurā tiksies Smiltenes komanda "Skorpions" un Krievijas vienība "Pečori". Tiešraidi komentēs Toms Markss. Spēles sākums pulksten 13.15.

 

Jaunā Vidzemes čempionāta hokejā sezona iesākusies ar daudzām ļoti intriģējošām un skatāmām spēlēm. Īpaša intriga šobrīd norisinās 1./ 2. līgas kvalifikācijas turnīrā, kur notiek sīva spēkošanās par iekļūšanu labāko sešiniekā. 1./2. līgas turnīrā šosezon spēlē 11 komandas. Pēc pirmā regulārā turnīra apļa noskaidrosies tās sešas komandas, kas turpinās cīņu 1. līgā, bet pārējās piecas komandas cīnīsies 2. līgā.

Par čempionātu

1./2. līgas kvalifikācijas turnīra vadībā šobrīd atrodas visi favorīti -"Seda", "Inflekss" un HK "Smiltene 09". Ja par šo komandu iekļūšanu 1. līgā neviens nešaubās, tad sīva cīņa norisinās par tālākajām vietām. Neviena no pārējām komandām nevar būt droša par iekļūšanu labāko sešiniekā un neviena no vienībām vēl nav zaudējusi cerības tajā iekļūt.

Tiešraide portālā vocsports.lv

Svētdien, 4. novembrī, pulksten 13:15 ikvienam hokeja līdzjutējam, kuram nebūs iespēja nokļūt Vidzemes Olimpiskā centra ledus hallē, lai klātienē vērotu intriģējošu un neprognozējamu spēli starp "Skorpionu" un Krievijas komandu "Pečori", tiek piedāvāta lieliska iespēja spēli vērot video tiešraidē portālā vocsports. lv. Tiešraides laikā būs iespēja ne vien vērot spēli, bet arī uzzināt daudzus interesantus jaunumus saistībā ar čempionātu un citām Vidzemes hokeja aktualitātēm. Tiešraidi varēs vērot šeit:

Turnīra tabulā "Skorpions" ar trijām uzvarām un dieviem zaudējumiem šobrīd atrodas ceturtajā vietā, bet "Pečori"ar divām uzvarām un tik pat neveiksmēm piekto vietu.

Spēles intrigas

"Skorpions" komandas galvenie uzdevumi, lai pacīnītos par uzvaru ir disciplinēta spēle, neļaujot pretiniekiem spēlēt vairākumā. Tāpat smilteniešiem jāizmanto tas, ka komandā nav izteiktu līderu, bet ir vairāki līdzīga līmeņa spēlētājiem, no kuriem izšaut var ikviens. Komandas vārtus visticamāk sargās Jānis Leitis, kurš savos 20 gados ir gana pieredzējis un noteikti būs labs palīgs savai komandai.

"Pečoru" komanda ir krietni pieredzējušāka. Lielai daļai spēlētāju ir vairāk kā 40 gadi. Neskatoties uz to Krievijas komanda izrāda lielu pretestību gados krietni jaunākajām komandām. "Pečoru" galvenie uzdevumi, lai cerētu uz uzvaru šajā spēlē ir spēja saglabāt savu spēles stilu un nepielāgoties pretinieku piedāvātajam hokejam. "Pečoru" lielākais ierocis ir precīzas tālās piespēles, kas var nesagatavoti pārsteigt pretinieku aizsargus. Komandas līderis aizvadītajās spēlēs bijis Oļegs Puzanovs, kurš ar četriem vārtiem un trijām rezultatīvām piespēlēm rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ieņem 12. vietu.

Vidzemes čempionāta hokejā 1./2. līgas nedēļas spēle starp "Skorpionu" un "Pečoriem" gaidāma svētdien, 4. novembrī, pulksten 13.15 un to video tiešraidē piedāvā vocsports.lv.