Hokeja prgnožu konkursa ceturtās nedēļas jautājumi

02.11.2012

2012-10-30_olee.jpg Hokeja prognožu konkursā jau veiksmīgi aizritējušas trīs nedēļas, pēc kurām kopvērtējuma vadībā atrodas Raivis Ābele. Ceturtajā nedēļā prognožu konkursa dalībniekiem būs jāatbild uz jautājumiem par nedēļas nogalē gaidāmajām Vidzemes čempionāta hokejā spēlēm. Uz ceturtās nedēļas jautājumiem varēs atbildēt līdz sestdienai, 3. novembrim.

 

Vidzemes čempionāts hokejā rit pilnā sparā un aktīvi turpinās arī prognožu konkurss, kurā piedalījušies jau 65 dalībnieki trešajā nedēļā konkursa dalībniekiem tiks uzdoti jautājumi par nedēļas nogalē gaidāmajām 1. /2. līgas kvalifikācijas un 3. līgas turnīru spēlēm, no kurām intriģējošākā cīņa gaidāma starp "XXL" un "Raunas bruģakmens" komandām. Uz ceturtās nedēļas jautājumiem varēs atbildēt līdz sestdienai, 3. novembrim.

Lai atbildētu uz 4. nedēļas jautājumiem spiediet šeit:

VČH Hokeja prognožu konkurss sadalīts četros posmos. Konkursa sistēma paredz, ka katru nedēļu jautājumi tiek mainīti un pielāgoti attiecīgajām spēlēm, kas gaidāmas konkrētajā nedēļā. Posma noslēgumā tiek summēti katrā nedēļā iegūtie punkti un noteikts uzvarētājs. Par katru pareizi atbildētu jautājumu konkursa dalībnieks saņem vienu punktu.

Par posma uzvarētāju kļūst tas dalībnieks, kurš sakrājis visvairāk punktus. Portālā vocsports.lv tiks paziņoti katras nedēļas rezultāti, kā arī kopvērtējums. Ja dalībnieks nav atbildējis uz kādu nedēļas jautājumiem, tas viņam neliedz turpināt cīņu par posma kopvērtējumu.

Katra posma noslēgumā tiks noteikti pirmo trīs vietu ieguvēji, kas saņems pārsteigumu balvu no Vidzemes Olimpiskā centra.

Lai aplūkotu kopvērtējuma rezultātus pēc divām nedēļām spied šeit: