Hokeja prognožu konkursa trešās nedēļas JAUTĀJUMI

26.10.2012

2012-10-23_2012.jpg Vidzemes Olimpiskais centrs turpina hokeja prognožu konkursu. Trešajā nedēļā tiks uzdoti jautājumi pat nedēļas nogalē gaidāmajām Vidzemes čempionāta hokejā spēlēm 1./ 2. līgas kvalifikācijas turnīra un 3. līgas spēlēm. Uz trešās nedēļas jautājumiem varēs atbildēt līdz sestdienas pulksten 13.00

 

Vidzemes hokeja čempionāta pirmais aplis tuvojas pusei un aizvien populārāks kļūst arī hokeja prognožu konkurss, kurā sekmīgi aizritējušas jau divas nedēļas. Prognožu konkursa trešajā nedēļā konkursa dalībniekiem tiks uzdoti jautājumi par nedēļas nogalē gaidāmajām VČH 1./2. līgas kvalifikācijas turnīra un 3. līgas spēlēm. Intriģējošākā spēle šonedēļ gaidāma starp "VEC SLO" un "XXL" komandām, kā arī starp "SCO Centru" un "Livoniju". Juatājumi uzdoti par visām nedēļas nogalē gaidāmajām spēlēm. Uz trešās nedēļas jautājumiem varēs atbildēt līdz sestdienas, 27. oktobra, pulksten 13.00.

Lai atbildētu uz trešās nedēļas jautājumiem spied šeit:

VČH Hokeja prognožu konkurss sadalīts četros posmos. Konkursa sistēma paredz, ka katru nedēļu jautājumi tiek mainīti un pielāgoti attiecīgajām spēlēm, kas gaidāmas konkrētajā nedēļā. Posma noslēgumā tiek summēti katrā nedēļā iegūtie punkti un noteikts uzvarētājs. Par katru pareizi atbildētu jautājumu konkursa dalībnieks saņem vienu punktu.

Par posma uzvarētāju kļūst tas dalībnieks, kurš sakrājis visvairāk punktus. Portālā vocsports.lv tiks paziņoti katras nedēļas rezultāti, kā arī kopvērtējums. Ja dalībnieks nav atbildējis uz kādu nedēļas jautājumiem, tas viņam neliedz turpināt cīņu par posma kopvērtējumu.

Katra posma noslēgumā tiks noteikti pirmo trīs vietu ieguvēji, kas saņems pārsteigumu balvu no Vidzemes Olimpiskā centra.

Lai aplūkotu kopvērtējuma rezultātus pēc divām nedēļām spied šeit: