"Ciedra A" atspēlējas un pārspēj "SCO Centru"

12.10.2012

2012-10-12_ci.jpg Ceturtdien Vidzemes čempionāta hokejā vienīgajā 3. līgas spēlē "Ciedra A" ar rezultātu 3:1 pārspēja "SCO Centrs" hokejistus. Uzvarētāju labā ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Rolands Krasts.

 

Ceturtdienas vakarā Vidzemes čempionāta hokejā 3. līgas turnīrā tika aizvadīta viena spēle, kurā "Ciedra A" mērojās spēkiem ar vēl vienu Valmieras komandu "SCO Centrs". Abas komandas čempionātu iesākušas gana veiksmīgi, atrodoties turnīra tabulas augšdaļā.

1. Periods

Spēles pirmā trešdaļa iesākās ar līdzīgā cīņā, tomēr pirmie vadībā izvirzījās "SCO Centrs" komanda. Pēc nospēlētajām 3 minūtēm un 51 sekundes ar vārtu guvumu izcēlās Ilgvars Ulmanis. Trešdaļas turpinājumā laukumā valdīja līdzvērtīga spēkošanās, tomēr nedaudz bīstamāk uzbruka "Ciedra A" komanda. Rezultāts gan vairs pirmajā periodā nemainījās.

2. Periods

Spēles otrajā trešdaļā aizvien aktīvāk uzbruka "Ciedra A", tomēr neizšķirtu panākt tā arī viņiem neizdevās. Tikmēr, laukuma "SCO Centrs" hokejisti, esot vadībā, atbildēja ar pāris labiem pretuzbrukumiem, tomēr rezultāts līdz pārtraukumam nemainījās.

3. Periods

Trešā trešdaļa iesākās ar "ciedrēniešu" ofensīvu, kas deva augļus. Trešdaļas ceturtajā minūtē, pēc Rolanda Krasta un Ervīna Grenča piespēlēm, vārtus guva Imants Silanžs, panākot neizšķirtu. Divas minūtes vēlāk noraidījumu nopelnīja "SCO Centrs" aizsargs Toms Cekulis. Spēlējot skaitliskajā vairākumā, "Ciedra A" komandai izdevās izvirzīties vadībā, kad Sergejs Šinkuns ar precīzu metienu pārspēja Martu Kalniņu. "SCO Centrs" komanda nonākusi zaudētājos nedaudz apjuka, ko acīgi izmantoja pieredzējušie "Ciedra A" hokejisti. Pēc Ervīna Grenča piespēles ar rezultatīvu metienu izcēlās Rolands Krasts. Pēdējās minūtēs "SCO Centrs" centās atspēlēties, tomēr tas viņiem neizdevās, kā rezultātā "Ciedra A" svinēja uzvaru visā spēlē ar rezultātu 3:1.

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā Rolands Krasts izcēlās ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli. Bet "SCO Centrs" rindās vienīgos vārtus guva Ilgvars Ulmanis.

Spēles protokols:

Ciedra A -SCO Centrs: 3:1 (0:1, 0:0, 3:0)