Piedalies Vidzemes čempionāta hokejā prognožu konkursā!

09.10.2012

2012-10-04_2012_03_06_img_6451.jpg Vidzemes Olimpiskais centrs piedāvā ikvienam hokeja un sporta līdzjutējam visas sezonas garumā piedalīties Vidzemes čempionāta hokejā prognožu konkursā, kurā tiks uzdoti jautājumi par spēļu rezultātiem, spēlētāju veikumu un no Vidzemes čempionāta spēlētāju veidotās "Valmieras HK" komandas gaitām NAHL 1. līgas čempionātā. Uz pirmās nedēļas jautājumiem varēs atbildēt līdz otrdienas, 9. oktobra, pulksten 19:30.

 

Pilnā sparā rit jaunā Vidzemes čempionāta hokejā astotā sezona. Šogad čempionātā trijās dažādās līgās startē 26 komandas no Latvijas, Igaunijas un Krievijas.

Pirmo gadu Vidzemes Olimpiskais centrs ikvienam hokeja līdzjutējam piedāvā piedalīties hokeja prognožu konkursā, kurā tiks uzdoti jautājumi par Vidzemes čempionāta hokejā spēļu rezultātiem un komandu spēlētāju veikumu, kā arī no VČH spēlētājiem veidotās "Valmieras HK" gaitām NAHL 1. līgas čempionātā.

VČH Hokeja prognožu konkurss sadalīts četros posmos. Konkursa sistēma paredz, ka katru nedēļu jautājumi tiek mainīti un pielāgoti attiecīgajām spēlēm, kas gaidāmas konkrētajā nedēļā. Posma noslēgumā tiek summēti katrā nedēļā iegūtie punkti un noteikts uzvarētājs. Par katru pareizi atbildētu jautājumu konkursa dalībnieks saņem vienu punktu.

Par posma uzvarētāju kļūst tas dalībnieks, kurš sakrājis visvairāk punktus. Portālā vocsports.lv tiks paziņoti katras nedēļas rezultāti, kā arī kopvērtējums. Ja dalībnieks nav atbildējis uz kādu nedēļas jautājumiem, tas viņam neliedz turpināt cīņu par posma kopvērtējumu.

Katra posma noslēgumā tiks noteikti pirmo trīs vietu ieguvēji, kas saņems pārsteigumu balvu no Vidzemes Olimpiskā centra.

Pirmās nedēļas jautājumi ir par Vidzemes čempionātā hokejā spēlēm laika posmā no 9. -14. oktobrim. Tāpat, viens no jautājumiem ir arī par "Valmieras HK" spēli NAHL čempionātā. Uz pirmās nedēļas jautājumiem varēs atbildēt līdz 9. oktobra pulksten 19:30.

Lai atbildētu uz pirmās nedēļas jautājumiem spied šeit: