"Biko logi" līdzīgā spēlē pārspēj "Livoniju"

03.10.2012

2012-10-03_2012_10_02_img_6645.jpg Vidzemes čempionātā hokejā 3. līgas regulārās sezonas turnīra spēlē otrdiena vakarā "Biko logi" ar rezultātu 3:1 pārspēja "Livoniju", nostiprinoties turnīra tabulas pirmajā vietā. Uzvarētāju labā vieni vārti un vien rezultatīva piespēle Rolanda Lucava kontā.

 

Vidzemes čempionātā hokejā otrdienas vakarā tika aizvadīta viena spēle, kurā tikās komandas, kas zaudējuma rūgtumu šosezon vēl nebija piedzīvojušas -"Biko logi" un "Livonija". Par spēles favorītiem bija jāuzskata "Biko logu" hokejisti, tomēr arī "Livonija" jauno sezonu iesākusi gana veiksmīgi, pirmajās spēlēs pārspējot "Stingeru" un "Gulbeni".

1. Periods

Spēle iesākās ar nelielu "Biko logu" pārsvaru, bet "Livonija" atbildēja ar dažiem pretuzbrukumiem, no kuriem vienā Raivo Freibergam trešdaļas vidū izdevās atklāt spēles rezultātu, raidot ripu Inga Biruma vārtos. "Biko logi" centās atspēlēties, un četras minūtes vēlāk Andrim Jefimovam izdevās ar precīzu metienu pārspēt arī "Livonijas" vārtsargu, tādējādi panākot 1:1. Trešdaļas izskaņā, lai arī pārmaiņus uzbruka abas komandas, tomēr rezultāts nemainījās.

2. Periods

Otrās trešdaļas sākumā abas komandas pa reizei nopelnīja noraidījumus, tomēr rezultāts nemainījās. Turpinājumā, pēc viena no uzbrukumiem, izmantojot Ģirta Bērziņa un Anda Kalniņa rezultatīvās piespēles, Reinim Alsiņam izdevās ar precīzu metienu vadībā izvirzīt "Biko logus". Pirms trešās trešdaļas ar 2:1 vadībā "Biko logi".

3. Periods

Spēle trešajā trešdaļā "Livonija" centās atspēlēties, tomēr to nopietni apgrūtināja nopelnītie noraidījumi. Pēc viena no "livoniešu" noraidījumiem, "Biko logiem" izdevās vēl vairāk palielināt savu pārsvaru. Nepilnas trīs minūtes pirms pamatlaika beigām ar rezultatīvu metienu izcēlās Rolands Lucavs. Pēdējās minūtēs "Livonijai" bija iespēja spēlēt vairākumā, tomēr rezultāts vairs nemainījās un spēle noslēdzās ar "Biko logu" uzvaru ar rezultātu 3:1.

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā vieni vārti un viena rezultatīva piespēle Rolandam Lucavam, bet vienīgos vārtus "Livonijas" labā guva Raivo Freibergs.

Spēles protokols

Biko logi -Livonija: 3:1 (1:1, 1:0, 1:0)