• home
  • JAUNUMI
  • PAR MUMS
  • ČEMPIONĀTI
  • ARHĪVS

Šonakt noslēdzas VAČH zvaigžņu spēles balsojums

27.02.2012

2012-02-27-bbb-1330348479.jpg Šonakt, tieši pusnaktī, noslēgsies Vidzemes atklātā čempionāta hokejā zvaigžņu spēles līdzjutēju balsojums 1. un 2. līgas komandām. Pēc balsojuma tiks noteikti pirmo maiņu sastāvi abu līgu zvaigžņu spēlēs.

 

Pirmā Vidzemes atklātā čempionātā hokejā zvaigžņu spēle 1. un 2. līgas komandām norisināsies 3. un 4. martā VOC ledus hallē. Sestdien laukumā tiksies 1. līgas komandas, kuru kapteiņi būs Raitis Brakšs un Ilgvars Plētiens, bet dienu vēlāk sacentīsies 2. līgas spēlētāju Bikiņa un Abramova sastādītās komandas.

Zvaigžņu spēles sastāvi abās līgās tiek noteikti gan pēc līdzjutēju balsojuma, gan arī pēc žūrijas izvēles. Katru komandu pārstāvēs vismaz viens hokejists. 1. līgā balsošana notiek tikai par laukuma spēlētājiem, bet 2. līgā arī par vārtsargiem. Zvaigžņu spēlē piedalīsies katrā komandā 17 spēlētāji (15 laukuma spēlētāji un 2 vārtsargi).

No balsojuma, kas pilnā sparā rit vocsports.lv lapā, tiks noteikti pirmie piecinieki 1. līgā un pirmie piecinieki un vārstargi 2. līgā. Balsojums noslēgsies šonakt, pulksten 24.00. Tā rezultāti oficiāli tiks paziņoti rīt. Pāre'jos zvaigžņu spēles dalībniekus turnīra organizatori nosauks tuvāko dienu laikā.

Katram vēl ir iespēja nobalsot par savu favorītu VAČH 1. un 2. līgas zvaigzni vocsports.lv mājas lapā.
1. līgas balsojums
2. līgas balsojums