• home
  • JAUNUMI
  • PAR MUMS
  • ČEMPIONĀTI
  • ARHĪVS

Zvaigžņu spēles balsojuma vadībā Ozols un Latiks

21.02.2012

2012-02-21_j.jpg Pilnā sparā rit Vidzemes atklātā čempionāta hokejā 1. un 2. līgas balsojums, kurā tiks noteikti VAČH pirmās zvaigžņu spēles spēlētāji. 1. Līgā šobrīd līdzjutēju balsojuma vadībā atrodas HK "Smiltene 09" uzbrucējs Mikus Ozols, bet 2. līgā šobrīd vadībā ir "Tex color" uzbrucējs Kārlis Latiks.

 

Pirmā Vidzemes atklātā čempionāta hokejā zvaigžņu spēle norisināsies 3. un 4. martā VOC ledus hallē Valmierā. 3. martā sacentīsies 1. līgas komandu spēlētāji, bet dienu vēlāk savu meistarību demonstrēs 2. līgas hokejisti. Šobrīd pilnā sparā Vocsports.lv mājas lapā noris balsojums par līdzjutēju prāt labākajiem VAČH hokejistiem 1. un 2. līgas turnīros.

1. Līga

1. Līgas zvaigžņu spēlē piedalīsies katrā komandā 17 spēlētāji (15 laukuma spēlētāji un 2 vārtsargi). 1. līgā spēlējošās vienības sadalītas Raita Brakša ("Inflekss", "Cēsis", "Smiltene 09" un "Skorpions") un Ilgvara Plētiena ("Smiltenes vanagi", "Seda" un "Vijciems") komandās.

Ikviens līdzjutējs var atdot balsis par sev tīkamo spēlētāju vocsports.lv mājas lapā līdz 27. februārim pulksten 24:00. No līdzjutēja balsojuma zvaigžņu spēles komandu sastāvos tiks iekļauti pieci spēlētāji , bet pārējos hokejistus noteiks organizatoru izveidota žūrija.

1. Līgas balsošana: Zvaigžņu spēles balsojums 1.līga

Šobrīd balsojuma vadībā atrodas HK "Smiltene 09" komandas viens no līderiem MIkus Ozols, kuram seko viņa komandas biedrs Jānis Lauris juniors un "Smiltenes vanagu" līderis kā arī viens no visas līgas ātrākajiem hokejistiem Dāvids Jakovičs. Tomēr jāpiebilst, ka balsojuma rezultāti mainās ļoti strauji un vēl virknei hokejistu ir labas iespējas tikt iebalsotiem pirmajā zvaigžņu spēles pieciniekā.

2. Līga

Arī 2. līgas komandas sacentīsies savā zvaigžņu spēlē, kura norisināsies pēc tāda paša principa kā 1. līgā līgā spēkiem mērosies Bikiņa un Abramova zvaigžņu komandas. Katrā komandā spēlēs seši aizsargi un deviņi uzbrucēji, kā arī pa diviem vārtsargiem katrā vienībā, bet no līdzjutēju balsojuma tiks iebalsots pirmais piecinieks. Pārējie dalībnieki tiks izvirzīti no žūrijas. Svarīgi, ka katru 1. un 2. līgas komandu pārstāvēs vismaz viens hokejists.

Šobrīd 2. līgas balsojuma vadībā atrodas "Tex color" uzbrucējs Kārlis Latiks, kuram tuvu seko komandas biedri Raivo Sarelainens un Māris Latiks.

2. Līgas balsošana: Zvaigžņu spēles balsojums 2.līga