• home
  • JAUNUMI
  • PAR MUMS
  • ČEMPIONĀTI
  • ARHĪVS

Balso par savu VAČH zvaigzni

15.02.2012

2012-02-14_001lpa_vartiem.jpg Marta sākumā norisināsies Vidzemes atklātā hokeja čempionāta Zvaigžņu spēles gan 1., gan 2. līgā. Katra no čempionāta komandām ir izvirzījusi noteiktu skaitu savus labākos kandidātus (spēlētāju skaits atkarīgs no ieņemamās vietas tabulā), par kuriem iespējams balsot, lai tie piedalītos Zvaigžņu spēlē.

 

Komandas sastāvi

Kā jau iepriekš informēts, 1. Līgā savā starpā sacentīsies „Brakša komanda” pret „Plētiena komandu”. Savukārt 2. līgā spēkiem mērosies „Bikiņa” un „Abramova” zvaigžņu komandas. Katrā komandā spēlēs seši aizsargi un deviņi uzbrucēji, kā arī pa diviem vārtsargiem katrā komandā. 1. līgā jau skaidrs, ka Raita Brakša komandā vārtus cementēs Jānis Lauris un Jānis Leitis, savukārt Ilgvara Plētiena cietoksnī stāsies Gints Suksis un Gints Rudzītis. Otrajā līgā, atšķirībā no 1. līgas, arī vārtsargi piedalās balsošanā, un katrā komandā divi labākie pēc balsojuma varēs piedalīties VAČH Zvaigžņu spēlē.

SVARĪGI: katrai komandai Zvaigžņu spēlē ir garantēta viena spēlētāja vieta! No katras komandas viens spēlētājs ar augstāko balsojumu iekļūst sastāvā, bet pārējie pēc balsojuma.

Balsošana

Balsošanā var piedalīties jebkurš interesents, kurš ir reģistrējies vocsports.lv mājas lapā jeb Sportacentrs.com kopējā sistēmā. Katrs lietotājs var nobalsot vienu reizi 24 stundu laikā. Balsošana turpinās līdz 27. februārim pulksten 24:00. Pēc tam tiks apkopoti rezultāti un noteikti sastāvi.

Balsot var gan par 1., gan 2. līgas spēlētājiem. Katram no hokejistiem ir iespējams piešķirt plusiņu "+” vai arī mīnusiņu "-". Ja vēlaties attiecīgo hokejistu redzēt VAČH zvaigžņu spēlē, tad piešķiriet "+”, bet ja šo spēlētāju sacensībās nevēlaties redzēt, varat nobalsot ar atzīmi "-". Balsojums kārojas pēc procentuālās attiecības plusiem pret mīnusiem. Jo vairāk plusu spēlētājam, jo labāks procents un augstāka vieta balsojumā.

1. Līgas balsošana: Zvaigžņu spēles balsojums 1.līga
2. Līgas balsošana: Zvaigžņu spēles balsojums 2.līga

Zvaigžņu spēles

Kā jau informējām, abas zvaigžņu spēles notiks marta mēneša pirmās nedēļas nogalē. Bez spēlēm paredzētas arī tehnikas un veiklības uzdevumi individuālajā ieskaitē. Precīzi spēļu datumi, to laiki, kā arī kopējā VAČH Zvaigžņu spēles dienas programma tiks precizēta. Sekojiet līdzi jaunākajai informācijai Valmieras vadošajā sporta portālā: vocsports.lv.