• home
  • JAUNUMI
  • PAR MUMS
  • ČEMPIONĀTI
  • ARHĪVS

VAČH gatavojas Zvaigžņu spēlēm

10.02.2012

2012-02-07_vijciems.jpg Vidzemes atklātā hokeja čempionāta (VAČH) orgkomiteja ir apstiprinājusi, ka 2012. gada 3. un 4. martā norisināsies VAČH zvaigžņu spēles. Sestdien hokeja svētkus baudīs VAČH 1. Līgas hokejisti, bet svētdien dažādos veiklības, ātruma un precizitātes konkursos sacentīsies VAČH2.līgas zvaigžņu spēles dalībnieki.

 

Zvaigžņu spēles princips

Kā jau minēts, katrai līgai būs sava zvaigžņu spēle, kā arī veiklības un tehnikas individuālās sacensības. Komandas līdzīgi kā Kontinentālajā hokeja līgā tiks sauktas īpaši izvēlēta hokejista vārdā. Pārējos spēlētājus noteiks interneta aptaujas balsošanā.

Katra no komandām izvirza noteiktu skaitu savus kandidātus, par kuriem varēs balsot. Komandai spēlētāju skaits tiek piešķirts, balstoties uz tās šā brīža vietu tabulā – jo augstāka vieta, jo vairāk spēlētājus var izvirzīt uz balsošanu Zvaigžņu spēlē.

Visiem komandu pārstāvjiem līdz piektdienai 10.februārim uz e - pastu janislauris@inbox.lv jāiesniedz saraksts ar saviem Zvaigžņu spēles kandidātiem.

3. marts, sestdiena – VAČH 1. līgas Zvaigžņu spēle

Raita Brakša komanda - Ilgvara Plētiena komanda

Raita Brakša komandu pārstāvēs spēlētāji no Inflekss , HK Smiltene'09 , Skorpions un Cēsu komandām. Savukārt Ilgvara Plētiena komandā spēlēs Sedas , Vijciema un Smiltenes vanagu hokejisti.
Par komandu minētiem spēlētājiem no organizatoru puses tiks pasludināta iebalsošanas diena un kārtība. Balsošana noslēgsies 27.februārī!

Brakša komandaspēlētāju sk.Plētiena komandaspēlētāju sk.
Inflekss7Seda8
HK Smiltene'097Vijciems8
Skorpions5Smiltenes vanagi6
Cēsis5

Raita Brakša komandu pārstāvēs vārtsargi: Jānis Lauris un Jānis Leitis.
Ilgvara Plētiena komandu pārstāvēs vārtsargi: Gints Suksis un Gints Rudzītis.

4. marts, svētdiena – VAČH 2. līgas Zvaigžņu spēle

Jāņa Bikiņa komanda - Andria Abrāmova komanda

Jāņa Bikiņa komandu pārstāvēs spēlētāji no VEC-SLO, Ciedra A , Biko-Logi , Stingers , Ledus vilki.
Andra Abrāmova komandu pārstāvēs Tex-Color,Raunas bruģakmens,SCO Centrs un Livonija. Katrai komandai ir noteikts skaits spēlētāju + vārtsargu skaits, ko iesniegt balsošanā.

Bikiņa komandaspēlētāju sk.Abrāmova komandaspēlētāju sk.
VEC-SLO6Tex-Color7
Ciedra A6Raunas bruģakmens7
Biko-Logi4SCO Centrs5
Stingers4Livonija5
Ledus vilki4

VAČH 2.līgas komandām iesniedzamo spēlētāju datums - 10.02 (piektdiena). Balsošanas noslēguma diena tāpat kā 1.līgai 27. februārī.