• home
  • JAUNUMI
  • PAR MUMS
  • ČEMPIONĀTI
  • ARHĪVS

VAČH jaunumi

31.01.2012

2012-01-31_img_1924_43.jpg Noslēdzoties janvārim, ir publicēts kalendārs februāra mēnesim, kurā jau ir veiktas dažas izmaiņas. Tāpat ir ziņas no VAČH disciplinārās komisijas. Vēl jāpiemin, ka marta sākumā notiks „VAČH Zvaigžņu spēle”, par kuru sīkāka informācija sekos drīzumā.

 

Kalendārs

Ir publicēts Vidzemes atklātā hokeja čempionāta kalendārs. Dažādu iemeslu dēļ jau ir veiktas dažas izmaiņas, tādēļ lūgums vēlreiz pārbaudīt savus spēļu laikus kalendārā, lai nerastos pārpratumi. Savu iespēju vienīgo reizi izdarīt izmaiņas kalendārā ir izmantojusi 2. Līgas komanda „Ciedra A”, tādēļ spēle pret „Tex – Color” notiks 22. februārī 19:00.

Disciplinārās padomes sēde

Notikusi kārtējā Vidzemes atklātā hokeja čempionāta disciplinārās padomes sēde, kurā tika nolemts:
Par grūdienu uz apmali 19.01 spēlē Skorpions - Inflekss uz 3 spēlēm noraidīts Skorpions spēlētājs Raivis Lubians.

Video tiešraides

Kā jau atceramies, janvāra beigās tika translēta video tiešraide mājas lapā vocsports.lv. Šī tradīcija tiks turpināta, un arī februāra mēnesī varēs internetā noraudzīties divās no spēlēm. Plānots, ka pa vienai spēlei tiks rādīts gan no 1. līgas, gan 2. līgas.

Pirmās translācijas video ieraks pieejams šeit: Video: VAČH: Skorpions - HK Smiltene '09. Visa...

Zvaigžņu spēle

Tiks atjaunota hokeja čempionāta tradīcija, un marta pirmajā nedēļas nogalē divu dienu garumā notiks VAČH zvaigžņu spēles katrā no līgām. Drīzumā sekos sīkāka informācija par tās dalībniekiem un pasākuma norisi. Ir zināms, ka notiks jau tradicionālā spēlētāju balsošana, lai noteiktu Zvaigžņu spēles sastāvus.