• home
  • JAUNUMI
  • PAR MUMS
  • ČEMPIONĀTI
  • ARHĪVS

"Tex color" smaga uzvara pār "Biko logiem"

22.01.2012

2012-01-22_2012_01_05_img_1868_2.jpg Vidzemes atklātā hokeja čempionāta spēlēs sestdien turnīra vicelīderi "Tex color" ar rezultātu 4:3 pēcspēles metienos pārspēja "Biko logus", tikmēr "Raunas Bruģakmens" ar 2:0 pārspēja "Stingeru"

 

Sestdien, 21. janvārī, VOC ledus hallē tik aizvadītas divas spēles Vidzemes atklātajā hokeja čempionātā. Turnīra vica līderi "Tex color" sacentās ar piektajā pozīcijā esošajiem "Biko logiem". Tikmēr otrajā spēlē "Raunas Bruģakmens" mērojās spēkiem ar turnīra lejasdaļas komandu "Stingers".

"Tex color" -"Biko logi"

1. periods

Lai arī par šīs spēles favorītiem bija jāuzskata "Tex color" hokejisti, tomēr trešdaļas sākums krietni veiksmīgāks padevās "Biko logiem", kas spēles trešajā minūtē atklāja spēles rezultātu. Pēc lieliskas individuālās meistarības, vārtus guva Andris Jefimovs. Perioda izskaņā "Tex color" gan spēja panākt izlīdzinājumu. Ar precīzu metienu Gunti Kondrātu pārspēt izdevās Jānim Rozenbaham.

2. periods

Spēles otrajā trešdaļā abas komandas pa vienai reizei spēlēja skaitliskajā vairākumā, tomēr rezultāta starpība nemainījās. Tāpat kā pirmā perioda pēdējā minūtē, arī otrajā trešdaļā "krāsainie" pēdējās sekundēs guva vārtus, izvirzoties vadībā. Rezultatīvs metiens Mārim Latiksam.

3. periods

Trešā perioda sākumā "Tex color" guva vārtus un likās, ka spēles liktenis būs izšķirts, tomēr tā nedomāja "Biko logi", kas nepilnas divas minūtes pirms pamatlaika beigām samazināja rezultāta starpību līdz 2:3. Vārtus gūt izdevās Rolandam Lucavam. Tikai 29 sekundes bija vajadzīgas, lai "logi" panāktu izlīdzinājumu. Neizšķirtu ar precīzu metienu panākt izdevās Kristapam Surdānam.

Pēcspēles metieni

Pēcspēles soda metienos vienīgo reizi precīzs bullītis padevās Rolandam Kragliham, kā rezultātā "Tex color" izcīnīja smagu uzvaru visā spēlē ar rezultātu 4:3.

Spēles protokols:
Tex color -Biko logi: 4:3 (1:1, 1:0, 2:3, 1:0)

"Raunas bruģakmens" - "Stingers"

1. periods

Spēles pirmajā trešdaļā, lai arī notikumus laukumā vairāk kontrolēja raunēnieši, tomēr rezultātu viņiem atklāt tā arī neizdevās. "Stingers" komanda spēja veiksmīgi aizsargāties, tāpat lieliski komandas vārtos darbojās Marts Kalniņš.

2. periods

Spēles otrajā trešdaļā "bruģakmenim" izdevās trīs minūšu laikā gūt divus bezatbildes vārtus. Precīzi metieni padevās Justam Ruicēnam un Guntim Sviklim. Perioda izskaņā raunēniešiem bija iespēja spēlēt skaitliskajā vairākumā, tomēr realizēt to viņi nespēja.

3. periods

Trešajā periodā abas komandas saņēma vairākus divu minūšu noraidījumus. Pēc viena no "Stingers" hokejista pārkāpuma spēles tiesnesis nozīmēja soda metienu, ko gan "Raunas bruģakmens" hokejists nespēja pārvērst vārtu guvumā. Spēle noslēdzās ar "Raunas bruģakmens" uzvaru visā spēlē 2:0.

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā pa vieniem vārtiem guva Justs Ruicēns un Guntis Svilkis. Bet visus pretinieku metienus izdevās atvairīt Raitim Zapānam.

Spēles protokols:
Raunas bruģakmens -Stingers: 2:0 (0:0, 2:0, 0:0)