• home
  • JAUNUMI
  • PAR MUMS
  • ČEMPIONĀTI
  • ARHĪVS

VAČH spēles turpmāk „ON - LINE” režīmā

22.11.2011

2011-11-22_vach_spele.jpg No šodienas Vidzemes atklātā čempionāta spēlēm hokejā turpmāk būs iespēja sekot līdzi „ON – LINE” teksta režīmā. Līdz ar to tiek ieviests jauns tehniskais risinājums, kas ļaus komandas biedriem, draugiem, kā arī čempionāta konkurentiem sekot līdzi rezultātam tiešsaistē, negaidot, kad tiks apkopoti dienas vai kārtas rezultāti.

 

Vidzemes Olimpiskais cents turpina domāt par attīstību, un jaunu risinājumu ieviešanu, kas cilvēkiem sportošanu padarītu aizraujošāku. Šobrīd sadarbībā ar Sportacentrs.com ir izstrādāta Vidzemes atklātā hokeja čempionāta „ON – LINE” sistēma, kura dod iespēju spēles rezultātiem un notikumiem uz laukuma sekot līdzi arī esot mājās vai darbā pie datora un interneta, vērojot to ON – LINE protokolā.

Šāda tipa „ON – LINE” protokoli tiek izmantoti visās starptautiskajās sacensībās, kā hokejā, basketbolā, futbolā un citos sporta veidos, tāpat arī Nacionālo čempionātu Virslīgās. Šādas sistēmas ieviešana reģionāla un amatieru mēroga turnīros ir jaunums un solis attīstībā arī amatieru sporta virzienā. Spēļu tiešsaistes protokolu varēs vērot vocsports.lv galvenajā lapā: Sports Valmierā, kreisajā malā zem sadaļu izvēlnēm.

Turpinās arī darbs pie statistikas sistēmas publicēšanas. Plānots, ka sistēma publiski būs pieejama jau no 23. novembra, tomēr tajā vēl nebūs visas spēles, un tā darbosies testa režīmā. Paredzēts, ka pilnvērtīgi statistikas sistēma sāks darboties no nākamās nedēļas.