• home
  • JAUNUMI
  • PAR MUMS
  • ČEMPIONĀTI
  • ARHĪVS

Zināms VAČH kalendārs oktobra mēnesim

07.10.2011

2011-10-07_vach_7sezona.jpg Jau kopš 20. septembra Vidzemes Olimpiskā centra Ledus hallē norisinās Vidzemes atklātais hokeja čempionāts. Šosezon čempionātā piedalās 17 komandas, kuras sadalītas divās līgās. Šobrīd jau ir zināms kalendārs visam oktobra mēnesim, kurš publicēts vocsports.lv VAČH sadaļā.

 

1. līga

Pirmajā līgā šosezon piedalās astoņas vienības. Pagaidām tabulas augšgalā ir nostājusies pērnās sezonas čempioni - "Seda", kuriem divās spēlēs ir tikpat panākumi. Otrie ir "Vijciems", kuriem trīs spēlēs ir uzvara, uzvara pēcspēles metienos un viens zaudējums. Savukārt otra komanda, kurai vēl nav sanācis piedzīvot zaudējuma rūgtumi, ir "Inlfekss". Vairāk informācija par 1. līgas komandu sastāviem, spēlēm un rezultātiem var iepazīties VAČH 1. līgas sadaļā: VAČH 1. līga:

2. līga

Otrajā līgā šosezon startē deviņas komandas. Pagaidām trīs komandas "( "Tex-Color", "VEC-SLO" un "Raunas Bruģakmens") atrodas čempionāta vadībā ar trīs uzvarām trīs aizvadītajās spēlēs, bet ceturtajā pozīcijā ar divām uzvarām tikpat spēlēs ir "Ciedra A". Pārējām piecām komandām pagaidām uzvaru nav, bet piedzīvoti tikai zaudējumi. Vairāk informācija par 2. līgas komandu sastāviem, spēlēm un rezultātiem var iepazīties VAČH 2. līgas sadaļā: VAČH 2. līga

Kalendārs:

Nākamās čempionāta spēles šonedēļ jau sestdien, kad Vidzemes Olimpiskā centra Ledus halle notiks trīs spēles, sākot no pulksten 13:45.

LaiksLīgaKomanda-Komanda
13:451. līgaCēsis-Seda
16:351. līgaSmiltenes vanagi-Skorpions
19:402. līgaSCO Centrs-Stingers

Pārējo spēļu kalendāram sekot līdzi sadaļā KALENDĀRS/REZULTĀTI: Notikumu kalendārs