• home
  • JAUNUMI
  • PAR MUMS
  • ČEMPIONĀTI
  • ARHĪVS

Sāksies cīņa par VAČH 1. līgas zelta godalgām

13.04.2012

2012-04-13_2012_03_06_img_5156_64_198.jpg Piektdien VOC ledus hallē tiks aizvadīta pirmā finālspēle starp "Sedas" un "Inflekss" komandām Vidzemes atklātajā čempionātā hokejā 1. līgas turnīrā. Spēles sākums 21:15.

 

VAČH 1. līgas turnīrs šovakar sasniegs savu kulmināciju, jo laukumā tiksies "Sedas" un "Inflekss" komandas, lai uzsāktu sēriju par zelta medaļām. Abas komandas finālā tikās arī aizpērnajā sezonā, un toriez pie uzvaras tika "Seda". Pagājušajā gada finālā tikās "Sedas" un HK "Smiltene 09" komandas un tad zelta godalgas saņēma sedēnieši.

Šajā sezonā "Seda" un "Inflekss" savā starpā tikušās trijās regulārā čempionāt spēlēs. Pirmajā cīņā sedēnieši uzvarēja ar 4:2, tomēr otrajā cīņā valmieriešiem izdevās revanšēties, kas pārspēja "Sedu" ar 5:4 pēcspēles metienos. Toreiz trīs vārtus "Inflekss" rindās guva Kalvis Vērzemnieks. Visbeidzot trešajā savstarpējā spēlē "Inflekss" komanda cieta negaidītu sakāvi, piekāpjoties "Sedai" ar 0:10.

Par šīs sērijas favorītiem neapšaubāmi uzskatāmi "Sedas" hokejisti, kuru rindās ir vairāk individuāli meistarīgākie hokejisti, nekā "Inflekss" rindās. Valmierieši var pārsteigt "Sedu" ar labu spēli aizsardzībā un bīstamiem pretuzbrukumiem, kuros savu individuālo meistarību var nodemonstrēt Raitis Braksš, Lauris Žagariņš un vēl vairāki hokejisti.

Spēli onlain teksta režīmā varēs vērot vocsports.lv portālā jau šovakar pulksten 21:15.