• home
  • JAUNUMI
  • PAR MUMS
  • ČEMPIONĀTI
  • ARHĪVS

"VEC SLO" un "Stingers" sāks 2. līgas izslēgšanas spēles

10.03.2012

2012-03-10_hkvec.jpg Ar "VEC SLO" un "Stingers" komandu spēli VOC ledus hallē sākies Vidzemes atklātā čempionāta hokejā 2. līgas ceturtdaļfināla spēles. Ceturtdaļfināli risināsies līdz divām uzvarām.

 

Vidzemes atklātajā čempionātā hokejā 2. līgā šodien sāksies ceturtdaļfināla spēles. Šobrīd vēl aktuāls jautājums par to trešās un sestās pozīcijas vietu īpašniecēm. Uz trešo vietu šobrīd pretendē "Ciedra A" un "Raunas bruģakmens". Abas komandas šobrīd šķir tikai divi punkti, tomēr raunēniešiem ir spēle rezervē.

Tāpat saspringta cīņa notiek par sesto vietu, uz kuru pretendē "SCO Centrs" un "Livonija". Šobrīd par trīs punktiem vairāk ir "SCO Centram", tomēr "Livoniai" ir pozitīva savstarpējo spēļu bilance, kā arī viena spēle rezervē.

Regulārās sezonas pēdējā un ļoti izšķirošā spēlē "Raunas bruģakmens" tiksies ar "Livoniu". Jau uzvarēs Rauna, tad tā iegūs trešo vietu bet ja pie panākuma tiks "Livonia" tad viņi ieņems sesto vietu.

VEC SLO -Stingers

Kamēr vēl īsti nav skaidrs komanda sadalījums, tomēr jau šodien sāksies VAČH 2. līgas ceturtdaļfināla pirmā spēle, kurā tiksies "VEC SLO" un "Stingers (attiecīgi 1. un 8. vietas ieguvējas regulārajā sezonā). Šajā pārī pārsteigumus gaidīt būtu velti, jo kā pierādīja regulārā sezona, tad "VEC SLO" komanda ir klasi pārāka pār "Stingeru". Savstarpējās spēlēs "energoceltnieki" pārspēja "Stingeru" ar 7:2, 7:1 un 12:1. "Stingers" komandai šī sērija būs labs treniņš un jauna pieredze, kas noderēs tālākajās cīņās.

Par pārējiem ceturtdaļfinālu pāriem šobrīd vēl nav skaidrības, kamēr nebūs noslēgusies pēdējā regulārās sezonas spēle.