• home
  • JAUNUMI
  • PAR MUMS
  • ČEMPIONĀTI
  • ARHĪVS

HK WOLTEC - VČH 1.līgas čempioni.

30.04.2019

HK „Woltec” – trīskārtējie VČH 1. līgas čempioni

 

Svētdienas pēcpusdienā tika noskaidroti Vidzemes Čempionāta hokejā (VČH) 14. sezonas pirmās līgas uzvarētāji – jau trešo gadu čempionu godu saņēma HK „Woltec” spēlētāji.

 

Izslēgšanas spēļu sērijā līdz divām uzvarām, kurā HK „Woltec” tikās ar HK „Vijciems” hokejistiem, izšķirošajā spēlē ar 3:2 pārāki bija līdzšinējie čempioni, kuriem uzvara pamatlaikā ļāvusi saglabāt titulu uz vēl vienu sezonu.

 

Finālspēlē jāatzīmē aizsarga Jāņa Eisaka (2+0), uzbrucēja Rūdolfa Virša (1+1) un vārtsarga Markusa Žukovska sniegumi, kuru demonstrētais uz ledus kaldināja HK „Woltec” uzvaru spēlē un sērijā kopumā.

 

Tāpat nedēļas nogalē noslēgusies arī 1. līgas komandu HK „Biko Logi” un HK „Smiltenes Vanagi” savstarpējā cīņa par trešo vietu. Ar uzvaru (2:1) laurus plūca HK „Biko Logi”, pārspējot pretiniekus. Pārākumu uz laukuma rādīja uzvarētājvienība, izdarot 35 metienus pa Edgara Elstiņa sargātajiem vārtiem.

 

Lai arī VČH augstākajā līgā noskaidroti uzvarētāji, sezona čempionātam kopumā nav beigusies, joprojām cīņu par čempiontitulu turpina 2. līgas komandas. Pēc ceturtdaļfināliem pārliecinošas uzvaras svinēja HK „Ledus Vilki” un HK „Smiltene`09”, kuri pusfinālā spēkosies attiecīgi ar HK „Skorpions” un HK „Sigulda” vienībām. Pirmās cīņas 2. līgas pusfinālā jau 30. aprīlī no plkst. 20:00 Vidzemes Olimpiskajā centrā! Ar spēļu rezultātiem iepazīsties ŠEIT!

 

Paldies atbalstītājiem! Uz tikšanos Vidzemes Olimpiskajā centrā!

 

Sagatavoja: Edīte Mežciema