Tikšanās Valmierā ar KHL labāko hokeja tiesnesi Eduardu Odiņu

21.08.2014

2014-08-20_odins_sc.jpg Ceturtdien 21. augustā 18:00 viesnīcas „Naktsmājas” konferenču zālē tiek organizēta tikšanās ar trīskārtējo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) labāko tiesnesis – Eduardu Odiņu. Aicinām visus hokeja un sporta draugus, lai uzzinātu vairāk par hokeja tiesāšanu, jaunajām noteikumu izmaiņām un atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem.

 

Latvijas hokeja tiesnesis Eduards Odiņš ir kļuvis par trīskārtējo „Zelta svilpes” ieguvēju Kontinentālajā hokeja līgā pēdējo trīs gadu laikā. Pēdējā atzinība tika pasniegta šajā pavasarī pēc 2013./2014. gada KHL sezonas. Tāpat viņš ir bijis viens no arbitriem arī Pasaules čempionātā 2011. gadā.

Tikšanos pirms gaidāmās hokeja sezonas ar Eduardu Odiņu organizē Vidzemes hokeja čempionāta vadība. Tās mērķis ir iepazīstināt hokejistus ar jaunajām noteikumu izmaiņām, izskaidrot hokeja tiesāšanas principus un noskaidrot atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem.

Pasākuma organizatori aicina ierasties ikvienu hokeja spēlētāju, treneri, topošo tiesnesi vai arī sporta veida pazinējus un līdzjutējus. Šis pasākums noteikti būs vērtīgs jaunajiem hokeja tiesnešiem, kam Odiņa padoms un pieredze starptautiskajos turnīros var palīdzēt turpmākajā izaugsmē. Nav noslēpums, ka arī hokeja spēlētāji ne vienmēr ir apmierināti ar soģu darbību. Iespējams, tikšanās ar vienu no labākajiem Eiropas tiesnešiem var dot daudz atbilžu uz sev neskaidrajiem jautājumiem par noteikumiem, tiesāšanas manieri un lēmumu pieņemšanu laukumā.
Atgādinām, ka tikšanās ar KHL tiesnesi notiks viesnīcas „Naktsmājas” konferenču zāles telpās, Vaidavas ielā 15.

Pasākums notiks ceturtdien, 21. augustā 18:00. Aicinām visus klātesošos sagatavo savus jautājumus, jo tikšanās vairāk paredzēta diskusiju veidā, nevis kā tikai lekcija. Interesējošos jautājumus var jau iepriekš sūtīt uz e-pastu janis.lauris@voc.lv ar norādi „Jautājumi Odiņam”.