"Tīrs un Tīrāks" uzvar "Valmieras vasaras kausā 3x3 hokejā"

04.08.2014

2014-08-04_1_v_tirsuntiraks.jpg Sestdien 2. augustā Vidzemes Olimpiskā centra ledus hallē norisinājās „Valmieras vasaras kauss 3x3 hokejā”. Par pirmā turnīra uzvarētājiem kļuva hokeja komanda „Tīrs un Tīrāks”, kurā spēlēja šādi hokejisti: Jēkabs Ķieģelis, Toms Mencis, Ričards Kazibrodskis, Kalvis Vērzemnieks un Jānis Lauris. Komandas vārtsargs finālā bija Toms Konrāds.

 

Pēc apakšgrupu cīņām par galvenajiem favorītiem A grupā bija jāuzskata „Babls”, kuri visās spēlēs tika pie uzvarām, turklāt ar rezultātu 8:1 tika apspēlēti topošie čempioni „Tīrs un Tīrāks”, kuri grupā ieņēma otro vietu. Tikmēr B apakšgrupā vislabāk veicās HK „Gulbene 13”, kuriem trīs spēlēs izdevās tik pie trīs uzvarām, bet otrie grupā ar vienu zaudējumu gulbeniešiem, ierindojās „Vijciems”. Līdz ar to šīs četras komandas arī turpināja cīņu pusfinālā, kamēr „Mednieki”, „Stingers”, „FVK” un „Meirāni” turpināja spēlēt par 5. – 8. vietu.

A apakšgrupa

B apakšgrupa

Ļoti interesanti izvērtās abi pusfināli, kur „Vijciems” tikai pēcspēles metienos pārspēja „Babls” hokejistus, un iekļuva finālā. Arī otrā pusfināla pārī tikai viens vārtu guvums šķīra HK „Gulbene” un „Tīrs un Tīrāks” komandas. Šoreiz veiksmīgāki bija otrie, kuri tad arī kvalificējās finālam.

Septīto vietu, uzvarot „Meirānus” ar 5:1 ieguva „Stingres”, piekto vietu, apspēlējot ar 4:0 „FVK”, ieguva „Mednieki”. Trešo vietu izcīnīja „Babls”, kuri bronzas mačā ar 5:2 pieveica gulbeniešus. Bet finālā nepārspēti palika „Tīrs un Tīrāks”, kuri ar 2:0 sausā atstāja „Vijciems” hokejistus.

"Tīrs un Tīrāks" sastāvs:

Nr.Spēlētājs
1.Jēkabs Ķieģelis
2.Toms Mencis
3.Ričards Kazibrodskis
4.Kalvis Vērzemnieks
5.Jānis Lauris

Izslēgšanas spēļu REZULTĀTI:

KārtaKomanda-KomandaRezultāts
Par 5.-8.v.Mednieki-Meirāni5:0
Par 5.-8.v.FKV-Stingers1:0
1/2 finālsBabls-Vijciems3:4 B
1/2 finālsTīrs un Tīrāks-Gulbene3:2
Par 7.v.Meirāni-Stingers1:5
Par 5.v.Mednieki-FKV4:0
Par 3.v.Babls-Gulbene5:2
FINĀLSTīrs un Tīrāks-Vijciems2:0