VOC kausa finālā tiksies "Sigulda" un "Zodiaks"

07.05.2014

2014-05-07_vch_ripa_slida.jpg Jau šovakar tiks aizvadīta tradicionālā pavasara hokeja turnīra VOC kauss pirmā finālspēle. Šogad par turnīra galveno trofeju cīnīsies "Sigulda" un "Zodiaks", bet bronzas medaļas saņēma HK "Cēsis" un "Livonija/Stingers".

 

Šogad cīņu par VOC kausu sāka piecas komandas, aizvadot viena apļa turnīru, kurā noskaidrojās četras labākās komandas, kas turpināja cīņu par trofeju. Neveiksmīgs turnīrs izvērtās "SCO Centrs" hokejistiem, kas piedzīvoja zaudējumus visās spēlēs un izstājās no tālākās cīņas.

Labāko bilanci pamatturnīra uzrādīja "Sigulda", bet viņu pretinieki pusfinālā bija ceturtajā vietā esošie apvienotā komanda "Livonija/Stingers". Pusfināla pirmajā trešdaļā siguldieši panāca minimālu pārsvaru - 1:0. Mača galvenie notikumi risinājās otrajā periodā, kad "Sigulda" 15 minūšu laikā guva astoņus vārtus, praktiski jau pirms pēdējās trešdaļas nodrošinot uzvaru mačā. Spēles noslēgumā "Livonija/Stingers" nespēja īpaši uzlabot sniegumu un piedzīvoja zaudējumu ar 1:13.

Regulārajā turnīrā "Cēsis" izcīnīja trīs uzvaras un piedzīvoja vienu zaudējumu, bet viņu pretinieki pusfinālā - "Zodiaks" tika pie diviem panākumiem. Pusfināla spēles pirmais periods liecināja, ka spēle starp komandām būs spraiga un notikumiem bagāta. Tomēr otrajā spēles nogrieznī "Zodiaks" sakopoja visus savus spēkus un ar veiksmes palīdzību spēja nokārtot 5:0 uz tablo. "Cēsis" pašā mača izskaņā guva arī goda vārtus, tomēr komanda bija spiesta atzīt pretinieku pārākumu ar 1:6, saņemot bronzas godalgas.

Finālspēles

DatumsLaiksKomanda-Komanda
07.05.18:30SiguldaZodiaks
08.05.18:30ZodiaksSigulda