VČH: "SCO Centrs" un "Smiltenes vanagi" uzvar bullīšos

09.12.2013

2013-12-09_2013_09_18_img_7475.jpg Nedēļas nogalē Vidzemes čempionātā hokejā tika aizvadītas četras spēles. Pie panākumiem pēcspēles metienu sērijās tika "SCO Centrs" un "Smiltenes vanagi", bet "Cēsis" un "Raunas bruģakmens" svinēja panākumus jau pamatlaikā.

 

Spēles pirmais periods aizritēja salīdzinoši mierīgi. Ceturtajā minūtē cēsnieki atklāja rezultātu - 1:0, taču atlikušajā laikā komandas vārtus neguva. Otrajā periodā Armanda Valtiņa vienatnē gūtie vārti krietni vien palielināja intrigu, 1:1. Pēc nepilnām četrām minūtēm "Cēsu" hokejists Krūmiņš atjaunoja vadību, panākot 2:1. Līdz pat trešās trešdaļas 7. minūtei rezultāts palika nemainīts, līdz "Livonijas" vārtsargu pārspēja Dālmanis. Ātri vien Roberts Krūmiņš guva savus otros un komandas 4. vārtus, no dienas kārtības atceļot jautājumu par mača uzvarētāju.

Cēsis - Livonija 4:1 (1:0, 1:1, 2:0)

Spēles pirmais periods starp "Biko-Logi" un "SCO Centrs" noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 1:1. Spēles turpinājumā iniciatīvu pārņēma viesi, kas nepilnu sešu minūšu laikā izcēlās ar trīs vārtu guvumiem, bet "Biko-Logi" līdz perioda izskaņai spēja vien atspēlēt divus vārtus. Spēles pamatlaika noslēdzošajā trešdaļā Anda Kalniņa vārtu guvums lika uzgavilēt "Biko-Logi" hokejistiem, kas spēja izlīst un novest spēli līdz pēcspēles metieniem. Tur, gūstot vārtus Marekam Rakuzovam, uzvaru svinēja "SCO Centrs".

Biko-Logi - SCO Centrs 4:5 B(1:1, 2:3, 1:0, 0:1)

Mača 12. minūtē rezultātu ar precīzu raidījumu vārtu tīklā atklāja Rūdolfs Virsis, bet trīs minūtes vēlāk vanagi rezultātu izlīdzināja. Otrajā periodā abām komandām bija iespēja spēlēt skaitliskajā vairākumā, taču tās un visas citas iespējas palika neizmantotas. Sākoties trešajam periodam, ātri vien smiltenieši atjaunoja vadību 2:1. Ar vairākkārtīgu vārtsarga izņemšanu no vārtiem, "VEC-SLO" spēja izglābties no zaudējuma, kad ar precīzu metienu pēdējā pamatlaika minūtē vārtus guva Dairis Šmits. Pēcspēles metienu sērijā Mārtiņš Seisums nodrošināja "Smiltenes vanagu" uzvaru ar 3:2.

Smiltenes vanagi - VEC-SLO 3:2 B (1:1, 0:0, 1:1, 1:0)

Spēle starp "Ledus vilkiem" un "Raunas bruģakmeni" iesākās salīdzinoši lēni un pasīvi. Pēc pirmajām 15 nospēlētajām minūtēm raunieši atradās vadībā ar pieticīgo 1:0. Otrajā trešdaļā "Bruģakmens" neatstāja nekādas cerības vilkiem, sagraujot pretinieku ar 5:1 spēles 15 minūtēs. Trešajā periodā "Ledus vilkiem" neizdevās lauzt spēles gaitu, tāpēc "Raunas bruģakmens" svinēja drošu uzvaru ar 8:2.

Ledus vilki - Raunas bruģakmens 2:8 (0:1, 1:5, 1:2)

Labākie spēlētāji:

Roberts KrūmiņšAivars DreimanisMārtiņš SeisumsMareks Rakuzovs