"Raunas bruģakmens" pārspēj čempionus, "Biko-Logi" pieveic "Ciedra A"

20.09.2013

2013-09-20_img_7604.jpg 19. septembrī Vidzemes Olimpiskajā centra norisinājās Vidzemes čempionāta hokejā 3.līgas spēles, kur pirmās savas šīs sezonas spēles aizvadīja vēl četras komandas. Ar panākumu sezonu iesāka „Raunas bruģakmens” un „Biko-Logi”.

 

Pirmajā spēlē laukumā devās līgas jaunpienācēji „Raunas bruģakmens” un pagājušā gada 3.līgas uzvarētāji HK „Gulbene 13/ Rubate” komandas. Spēli aktīvāk iesāka gulbenieši, kas īsā laikā spēja izvirzīties vadībā ar 2:0, kad precīzi bija Alberts Bubiss un Arvis Berkolds. Ilgi šāds pārsvars nenoturējās, jo Jānis Jankovičs vienus vārtus atguva un pirmais periods noslēdzās 2:1.

Otrajā periodā pārsvars lēnām pārgāja Raunas spēlētāju puse, un pēc Klāva Krūmiņliepas un Rolanda Kragliha precīziem raidījumiem vadību pārņēma jau „Raunas bruģakmens” komanda noslēdzot otro periodu savā vadībā ar 3:2. Trešajā periodā vēl divreiz precīzi metieni padevās Raunas spēlētājiem un spēle noslēdzās ar pārliecinošu „Raunas bruģakmens” uzvaru 5:2. Uzvarētāju labā ar diviem vārtiem izcēlās Rolands Kraglihs.

„Gulbene 13/ Rubate” - „Raunas bruģakmens” 2:5 (2:1; 0:2; 0:2)

Otrajā spēlē savā starpā tikās pagājušās sezonas regulārā turnīra uzvarētāji „Biko-Logi” un „Ciedra A”. Spēles pirmā puse aizritēja mierīgi, abas komandas apmainījās bīstamiem uzbrukumiem, bet līdz vārtiem pirmajā periodā tikt neizdevās ne vienai, ne otrai vienībai.

Otrais puslaiks iesākās ar diviem „Biko-Logi” vārtiem minūtes laikā. Ciedras spēlētājiem bija nepieciešamas desmit minūtes, lai atgūtos no pretinieku spiediena. 29. minūtē „Ciedra A” vienīgos vārtus guva Ivo Ķirsis. Otrā perioda beigās vēl trešos vārtus Biko komandai guva Andris Jefimovs. Trešais periods aizritēja bez pārkāpumiem un vārtu guvumiem, tādejādi spēle noslēdzās ar 3:1 „Biko-Logi” labā.

"Biko-Logi" - "Ciedra A" 3:1 (0:0; 3:1; 0:0)

Nākamās spēles VČH risināsies sestdien, 21. septembrī Vidzemes Olimpiskā centra ledus hallē, kad savā starpā tiksies trešās līgas komandas „Livonija” un „Stingers”, kā arī pirmo līgas spēli aizvadīs 1./2. līgas kvalifikācijas dalībnieki „Seda” un „Skorpions”.