Hokeja prognožu konkursa 17.nedēļas JAUTĀJUMI

27.03.2013

2013-03-27_2012_10_09_img_7356.jpg Šajā nedēļā hokeja prognožu konkursa dalībniekiem sagatavoti jautājumi par trijām Vidzemes čempionāta hokeja play-off spēlēm un U-11 Lieldienu kausu zēniem, kas norisināsies šo sestdien un svētdien Vidzemes Olimpiskā centra ledus hallē. Uz šīs nedēļas jautājumiem atbildēt varēs līdz piektdienas, 29.marta, pulksten 22:00

 

Šajā nedēļā hokeja prognožu konkursa dalībniekiem sagatavoti jautājumi par trijām Vidzemes čempionāta hokeja play-off spēlēm un U-11 Lieldienu kausu zēniem, kas norisināsies šo sestdien un svētdien Vidzemes Olimpiskā centra ledus hallē. Uz šīs nedēļas jautājumiem atbildēt varēs līdz piektdienas, 29.marta, pulksten 22:00

Lai atbildētu uz 17. nedēļas jautājumiem SPIED ŠEIT

Konkursa sistēma paredz, ka katru nedēļu jautājumi tiek mainīti un pielāgoti attiecīgajām spēlēm, kas gaidāmas konkrētajā nedēļā. Posma noslēgumā tiek summēti katrā nedēļā iegūtie punkti un noteikts uzvarētājs. Par katru pareizi atbildētu jautājumu konkursa dalībnieks saņem vienu punktu.

Par posma uzvarētāju kļūst tas dalībnieks, kurš sakrājis visvairāk punktus. Portālā sportsvalmiera.lv tiks paziņoti katras nedēļas rezultāti, kā arī kopvērtējums. Ja dalībnieks nav atbildējis uz kādu nedēļas jautājumiem, tas viņam neliedz turpināt cīņu par posma kopvērtējumu.

Katra posma noslēgumā tiks noteikti pirmo trīs vietu ieguvēji, kas saņems pārsteigumu balvu no Vidzemes Olimpiskā centra.

Lai aplūkotu kopvērtējuma rezultātus pēc pirmā posma spied šeit