"Inflekss" un "Seda" izcīna kārtējās uzvaras

19.02.2013

2013-02-19_2013_01_15_img_9438.jpg Aizvadītajā nedēļas nogalē Vidzemes čempionātā hokejā 1. līgā risinājās trīs spēles, kurās uzvaras guva "Sigulda", "Inflekss" un "Seda". Turnīra līderpozīcijās vēl joprojām cieši viena otrai atrodas "Inflekss" un "Seda".

 

"Smiltenes vanagi" – "Sigulda"

Spēles rezultātu atklāja Mārtiņš Suksis, realizējot vairākumu pieci pret trijiem un izvirzot vadībā "Smiltenes vanagus", bet spēles piektajā minūtē rezultātu izlīdzināja Māris Kligins - 1:1. Pirmā perioda vidū divas izdevības realizēja Dāvis Jakovičs, atgūstot vadību smilteniešiem - 3:1, tomēr pirmās trešdaļas izskaņā ar diviem vārtiem izcēlās Kligins, tādējādi izlīdzinot rezultātu. Pirmās ceturtdaļas beigās ar rezultatīvu metienu atzīmējās arī Sandis Sprincis un vārtu guvumiem bagātās 15 minūtes noslēdzās ar rezultātu 4:3 "Siguldas" labā. Pretēji spēles pirmās daļas rezultativitātei, otrajā trešdaļā spēles rezultāts nemainījās. Trešajā periodā smilteniešiem neizdevās pārspēt "Siguldas" vārtu vīru Uldi Čalpu, savukārt siguldietis Pauls Krūmiņš, izpildot soda metienu, apspēlēja Jāni Cīruli Jr. un nodrošināja "Siguldas" panākumu ar 5:3.

„Smiltenes vanagi” – „Sigulda” 3:5 (3:4, 0:0, 0:1)

"Vijciems" - "Inflekss"

Mača pirmajās 15 minūtēs Jāņa Laura un Mika Mazīša sargātie vārti palika neieņemti un pirmais periods noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu. Otrajā trešdaļā "Vijciema" vārtus atslēdza Lauris Žagariņš, izvirzot "Inflekss" vadībā ar 1:0. Trešdaļas noslēdzošajā minūtē ar vārtu guvumu izcēlās Reinis Cimdiņš, panākot turnīra līderiem divu vārtu pārsvaru. Noslēdzošā perioda ievadā vēlreiz precīzs bija Cimdiņš, panākot jau 3:0, bet punktu spēlei pielika Lauris Dancis, kurš ar vārtu guvumu panāca 4:0 "Inflekss" labā. Šajā spēlē Jāņa Laura sargātais cietoksnis tā arī palika neieņemts.

"Vijciems" – "Inflekss" 0:4 (0:0, 0:2, 0:2)

HK "Smiltene 09" – "Seda"

Jau spēles pirmajā trešdaļā laukumā dominēja vieni no turnīra favorītiem "Seda". Pirmajās 15 minūtēs smilteniešu vārtsarga Ivara Veita vārtos ielidoja trīs ripas. Vārtus "Sedas" labā divreiz guva Kristaps Bīnerts, reizi precīzu metienu izdarīja Valērijs Popovs. Sākoties otrajam periodam Jānis Kļava palielināja "Sedas" pārsvaru līdz 4:0. Trešdaļas turpinājumā savus otros vārtus guva Popovs, panākot savai komandai piecu vārtu pārsvaru. Spēles noslēdzošajā daļā vēlreiz precīzs bija Bīnerts, tādējādi kopumā viņš šajā spēlē atzīmējās ar trīs gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Savukārt "Smiltene 09" tā arī neizdevās pārspēt Gintu Rudzīti un nācās kapitulēt ar rezultātu 0:6.

HK "Smiltene 09" – "Seda" 0:6 (0:3, 0:2, 0:1)