Vēro tiešraidē VČH veterānu līgas spēli "Cēsis" -Tartu "Dinamo"

15.01.2013

2013-01-11_2012_12_12_live_tiesraide3.jpg Otrdien, 15. janvārī, pulksten 19.30 Vidzemes Olimpiskajā centrā norisināsies Vidzemes čempionāta hokejā veterānu 40+ līgas spēle, kurā "Cēsis" tiksies ar Tartu "Dinamo". Spēli tiešraidē varēs vērot arī portālā sportsvalmiera.lv

 

Spraigas un aizraujošas spēles risinās arī Vidzemes čempionātā hokejā veterānu 40+ līgā. Otrdien, 15. janvārī VOC ledus hallē gaidāma aizraujoša spēle, kurā Cēsu veterāni spēkosies ar Igaunijas komandu Tartu "Dinamo". Spēle solās būt ļoti aizraujoša, jo abas komandas turnīra tabulā ieņem attiecīgi otro un trešo vietu.

Uzvaras gadījumā cēsiniekiem izdosies panākt "Dinamo hokejistus, bet ja pie panākuma tiks mūsu ziemeļu kaimiņi, tad viņi apsteigs "VEC SLO" un pārņems līgas vadību savās rokās. Līdz šim aizvadītajās spēlēs "Cēsu" komandas rezultatīvākais spēlētājs ir Andris Siksnis. Viņš piecās spēlēs atzīmējies ar pieciem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm. Tikmēr igauņu komandā trīs vārtus piecās spēlēs guvis Aivo Veismans.

Ikviens hokeja līdzjutējs aicināts doties uz Vidzemes Olimpisko centru, lai klātienē vērotu spēli starp "Cēsu" un "Dinamo" 40+ komandām.Tiem hokeja līdzjutējiem, kas nevarēs spēli vērot klātienē, ir iespēja to darīt pie saviem datora ekrāniem portālā sportsvalmiera.lv. Spēli komentēs Toms Markss. Pieslēgšanās spēlei pulksten 19.30.

Spēli varēs skatīties šeit: Tiešraide: 15. janvārī, 19:30: Cēsis - Tartu...