"Valmieras HK" izrauj neizšķirtu pret "Marsels Būvi"

22.10.2012

2012-10-22_8.jpg Neatkarīgās amatieru hokeja līgas 1. divīzijas turnīra spēlē "Valmieras HK" izbraukumā cīnījās neizšķirti 2:2 ar "Marsles Būvi". Valmieriešu labā ar vārtu guvumiem izcēlās Lauris Žagariņš un Matīss Megnis.

 

"Valmieras HK" komanda aizvadījusi savas pirmās cīņas jaunajā Neatkarīgās amatieru hokeja līgas sezonā. Pirmajā cīņā ar 1:5 nācās atzīt "Monarch" pārākumu, bet otrajā cīņā ar 1:0 dramatiskā spēlē tika uzveikta "Sports Lukss" komanda.

Aizvadītās nedēļas piektdienā "Valmieras HK" komanda devās uz Rīgu, kur "Volvo" ledus hallē aizvadīja savu trešo spēli šajā NAHL sezonā. Valmieriešu pretinieki bija "Marsels Būves" hokejisti, kas sezonu iesāka ar minimālu zaudējumu (1:2) "Cetra" vienībai.

1. Periods

Spēles ievadā laukumā veiksmīgāk darbojās "Marsels Būves" komandas hokejisti, kuri arī pirmie atklāja spēles rezultātu. Trešdaļas septītajā minūtē ar precīzu metienu izcēlās Miks Lejnieks. Turpinājumā, spēlējot skaitliskajā vairākumā, "Marsels Būvei" izdevās rezultātu dubultot, kad ar vārtu guvumu izcēlās Valters Ozoliņš. Trešdaļas izskaņā Valmieras komanda bija spiesta spēlēt skaitliskajā mazākumā, tomēr rezultāts nemainījās.

2. Periods

Otrajā trešdaļā abām komandām bija labas iespējas gūt vārtus, tomēr līdz trešdaļas vidum rezultāts nemainījās. Tomēr tad, pēc veiksmīgas Kalvja Vērzemnieka piespēles "Valmieras HK" labā ar vārtu guvumu izcēlās Lauris Žagariņš. Valmierieši sajutuši vārtu gūšanas garšu turpināja uzbrukt un trešdaļas izskaņā arī panāca neizšķirtu. Izmantojot precīzu Dāvja Zundes piespēli, otro ripu "Marsles Būves" vārtos raidīja Matīss Megnis, kuram šie bija otrie vārti aizvadītajās divās spēlēs. Pēc diviem periodiem rezultāts 2:2.

3. Periods

Balstoties uz to, ka NAHL spēles ilgst 60 minūtes, trešais periods izvērtās īsāks. Lai arī abām komandām izdevās vairāki labi uzbrukumi, tomēr rezultāts vairs nemainījās. Spēle noslēdzās ar kaujiniecisku neizšķirtu 2:2.

Labākie spēlētāji

"Valmieras HK" labā ar vārtu guvumiem izcēlās Lauris Žagariņš un Matīss Megnis.

Spēles protokols:

Marsels Būve -Valmieras HK: 2:2 (2:0, 0:2, 0:0)