„Stingers” cīnās vareni, tomēr spēles izskaņā zaudē „SCO Centram”

19.10.2012

2012-10-19-vvvvvv-1350639003.jpg Vidzemes čempionātā hokejā 3. līgas turnīrā ceturtdienas vakarā tika aizvadīta viena spēle, kurā „SCO Centrs” ar rezultātu 2:1 pārspēja „Stingeru”. Uzvarētāju labā ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Ilgvars Ulmanis.

 

Ceturtdienas vakarā VOC ledus hallē tika aizvadīta viena 3. līgas spēle Vidzemes čempionātā hokejā, kurā „SCO Centrs” mērojās spēkiem ar „Stingers” hokejistiem. Par spēles favorītiem šajā cīņā neapšaubāmi bija jāuzskata „SCO Centra” hokejisti, tomēr arī „Stingers” spēlētāji ir spēruši soli uz priekšu savā meistarībā un uzvaru tik viegli nebija gatavi dāvāt.

1. Periods

Spēli veiksmīgāk iesāka „SCO Centra” hokejisti, kas jau pēc nospēlētajām trijām minūtēm un 25 sekundēm atklāja rezultātu. Ar precīzu metienu Uģi Lasmani pārspēt Ilgvaram Ulmamim. Turpinājumā, lai arī aktīvāk uzbruka „SCO” komanda, tomēr „Stingers” atbildēja ar vairākiem pretuzbrukumiem, kas gan rezultātu nedeva.

2. Periods

Spēles otrajā trešdaļā joprojām aktīvāki bija „SCO Centra” spēlētāji, kas arī radīja labākas vārtu gūšanas iespējas. Neskatoties uz to, otro reizi ripa ceļu „Stingera” vārtos neatrada. Kas neizdevās „SCO” izdevās „Stingeram”. Nepilnas trīs minūtes pirms perioda beigām Juris Joksts, nodemonstrējot lielisku individuālo meistarību, ar precīzu metienu raidīja ripu pretinieku komandas vārtos, panākot 1:1. Trešdaļas izskaņā rezultāts vairs nemainījās.

3. Periods

Trešās trešdaļas sākumā „SCO Centrs” komanda visai īsā laikā nopelnīja divus noraidījumus, dodot iespēju „Stingeram” spēlēt skaitliskajā vairākumā. Pirmo skaitl;isko vairākumu „Stingeram”, lai arī bija vairāki labi metieni, neizdevās izmantoto, bet pa galam neveiksmīgs stingeriešiem izdevās otrais vairākums, kurā „SCO Centrs” komandai izdevās veiksmīgs pretuzbrukums, ko ar vārtu guvumu noslēdza Ainārs Keišs, panākot 2:1. Nokļuvuši zaudētājos, „Stingers”” centās atspēlēties, tomēr viņiem tas neizdevās, kā rezultātā „SCO Centrs” izcīnīja uzvaru visā spēlē ar rezultātu 2:1.

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā ar vārtu guvumiem izcēlās Ilgvars Ulmanis un Ainārs Keišs, bet „Stingers” labā vienīgos vārtus guvaJuris Joksts.

Spēles protokols

SCO Centrs –Stingers: 2:1 (1:0, 0:1, 1:0)