VHČ komandu logo un spēlētāju profili

05.10.2012

2012-10-05_vach_logo_web.jpg Vidzemes hokejā čempionāta organizatori lūdz komandām iesniegt savu komandu logo, kā arī papildināt informāciju par spēlētāju profiliem.

 

Šogad VHČ turpina uzlabot hokeja čempionāta apkalpošanu, publicitātes aktivitātes un arī hokeja statistikas sistēmu. Tomēr, lai to paveiktu, ir nepieciešama arī aktīva komandu iesaistīšanās šajā procesā. Diemžēl daļa komanda iesniedz paviršus komandu pieteikumus, kur norādīta nepilnīga informācija, tādēļ lūdzam sezonas gaitā to vērst par labu, lai visiem hokeja čempionāta sistēma būtu ar precīzu, pilnīgu informāciju.

Nepieciešamā informācija no komandām:

1. Komandas logo
2. Spēlētāju profila bildes tiem spēlētājiem, kuri nebija ieradušies, kad fotogrāfs bildēja hokejistus
3. Spēlētāja:
3.1. dizmšanas dati (datums, mēnesis, gads)
3.2. augums (cm)
3.3. svars (kg)
3.4. pozīcija laukumā (uzbrucējs, aizsargs, vārtsargs)
3.5. numurs
3.6. komandas, kurās spēlējis iepriekšējās sezonās
3.7. spēlētāja nodarbošanās (nav obligāts)

VHČ 3. līga

Šobrīd uz fotografēšanos ir bijušas visas 3. līgas komandas, tādēļ no VHČ 3. līgas komandām gaidām iztrūkstošo spēlētāju foto. Vēlams pret gaišu sienu un ar komandas spēlētāja formu. Atkārtotas fotografēšanas 3. līgai vairs netiks veikta.

VHČ 1./2. līga

Pagaidām vēl pie fotogrāfa nav bijušās šādas komandas: Seda, Inflekss, Smiltenes vanagi, Pečori un VEC SLO. Šīs komandas tiks fotografētas 6. un 7. oktobrī. Tādēļ aicinām ierasties pēc iespējas visiem spēlētājiem, lai būtu profila foto. Pārējām komandām atsevišķa fotografēšanās nav paredzēta, tādēļ no pašām komandām sagaidām iztrūkstošo spēlētāju foto, kuras bildētas uz gaiša fona un ar komandas hokeja kreklu mugurā.

Visu informāciju ar skaidru norādi par komandu, un attiecīgo spēlētāju sūtīt uz e-pastu: info@vocsports.lv