• home
  • JAUNUMI
  • PAR MUMS
  • ČEMPIONĀTI
  • ARHĪVS

VOC brīvdabas ledus laukums.

16.02.2021

voc_brivdabas_laukums.jpg

Valmierā, pie Vidzemes Olimpiskā centra (netālu no skulptūras “Dāvana nākamajai tūkstošgadei”) atvērts brīvdabas ledus laukums. Tas pieejams ikvienam interesentam, veicot attālināto rezervāciju, kā arī ievērojot valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus un epidemioloģiskās drošības prasības. Pieejami slidu un sniega kurpju nomas pakalpojumi.

Brīvdabas ledus laukums slidošanai gan ar, gan bez nūjām, kā arī inventāra noma pieejama apmeklētājiem gan darbadienās, gan brīvdienās. Laukumu drīkst izmantot, ierodoties arī ar savu slidošanas inventāru. Lai nodrošinātu slidošanas iespējas pēc iespējas plašākam iedzīvotāju lokam, brīvdabas ledus laukums ir izgaismots dienas tumšajā laikā. Lai rezervētu laiku slidošanai, aicinām ieskatīties brīvdabas ledus laukuma noslodzes grafikā zemāk.

Atgādinām, ka laukumu treniņu nolūkiem darba dienās izmanto Valmieras Bērnu sporta skolas hokeja, daiļslidošanas un citu programmu audzēkņi, kas koncentrējas ierasto treniņu norises laiku ietvaros. Savukārt atvērtie laiki slidošanai iedzīvotājiem ir pieejami darba dienu vakaros, kā arī brīvdienās. Brīvdienās visi astoņi atvērtie laiki slidošanai paredzēti iedzīvotājiem.

Brīvdabas ledus laukuma apmeklējums 1 personai 2.00 EUR
Slidu noma uz vienu stundu 1 personai 3.00 EUR
Slidu noma uz visu dienu 10.00 EUR (Cenā iekļauti slidu asināšanas pakalpojumi)
Sniega kurpju noma uz visu dienu 5.00 EUR

Apmeklējot brīvdabas ledus laukumu, jāņem vērā:

Vienam apmeklētājam iespējams laukumu rezervēt uz vienu stundu;
Apmeklējums atļauts, TIKAI iepriekš rezervējot laiku, zvanot pa tālruni +371 20021004;
Ierodoties rezervētajā slidošanas laikā, apmeklētājam ir jāpiesakās slidu nomas vietā (pie ieejas Vidzemes Olimpiskajā centrā no TV torņa puses);
Ja nepieciešams inventārs (slidas, aizsargķiveres bērniem), tā rezervācija jāveic, piesakoties laukuma apmeklējumam;
Slidojot obligāti jāizmanto tam paredzētais inventārs (bērniem līdz desmit gadu vecumam ieteicams izmantot aizsargķiveri);
Bērnus, kuri jaunāki par desmit gadiem, aizliegts atstāt bez pieaugušo uzraudzības;
Brīvdabas ledus laukumā aizliegts atrasties laukuma uzkopšanas laikā un ja ir norādes, ka ledus laukums slēgts.
Ievērojot valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus Covid-19 izplatīšanās ierobežošanai, vienlaikus brīvdabas ledus laukumā var atrasties ne vairāk kā 20 personas.

Slidu asināšanas pakalpojumi, tālrunis saziņai +371 29155940.

 

.