"VEC SLO" turpina pārliecinoši

06.02.2012

2012-02-06_2012_01_05_img_1873_4.jpg Aizvadītās nedēļas nogalē tika aizvadītas trīs spēles Vidzemes atklātajā čempionātā hokejā 2. līgas komandām. Pie kārtējā panākuma izdevās tikt līderiem "VEC SLO". Tāpat uzvaras izcīnīja arī "Raunas bruģakmens" un "Livonija" komandas.

 

"VEC SLO" -"Biko logi"

Jau no pirmajām minūtēm bija skaidrs, ka "Biko logiem" būs grūti izrādīt sīvu pretestību pašreizējiem līderiem. Pirmā perioda sākumā 'energoceltnieki" ieguva trīs vārtu pārsvaru (3:0), bet trešdaļas otrajā pusē "Biko logiem" izdevās vienus vārtus atgūt. Par lūzuma punktu spēlē jāuzskata otrais periods, kurā "VEC SLO"divu minūšu laikā, pēc Jāņa Sproģa un Raimonda Ģēģera precīziem metieniem, guva divus vārtus, panākot jau 5:1. Trešajā periodā "logiem" gan izdevās vienus vārtus atgūt, tomēr visā spēlē pārliecinošu uzvaru izcīnīja "VEC SLO", pārspējot "Biko logus" ar 5:2.

Uzvarētāju labā vieni vārti un viena rezultatīva piespēle Raimonda Ģēģera, Ivo Šāvēja un Roberta Virša kontā. "Biko logu" komandā 1+1 Rolandam Lucavam.

Spēles protokols:
VEC SLO -Biko logi: 5:2 (3:1, 2:0, 0:1)

"Raunas bruģakmens" -"Ledus vilki"

Par šīs spēles favorītiem bija jāuzskata raunēnieši, kas to apliecināja arī laukumā. Pirmo periodu viņi noslēdz savā labā ar rezultātu 2:0. Tomēr par pilnīgu lūzuma punktu spēlē bija jāuzskata otrā trešdaļa, kurā "bruģakmens" hokejisti guva sešus bezatbildes vārtus, panākot jau 8:0. Trešajā periodā "Ledus vilku" vārtos lidoja vēl divas ripas, kā rezultātā "Raunas bruģakmens" izcīnīja graujošu uzvaru visā spēlē ar rezultātu 10:0.

Uzvarētāju labā divi vārti un trīs rezultatīvas piespēles Jāņa Jankoviča rēķinā.

Spēles protokols:
Raunas bruģakmens -Ledus vilki: 10:0 (2:0, 6:0, 2:0)

"Livonija" -"Stingers"

Sestdien laukumā tikās arī divas turnīra tabulas lejasgala komandas -"Livonija" un "Stingers". Spēli daudz veiksmīgāk iesāka "Livonijas" hokejisti, kas pirmo periodu noslēdza savā labā ar 3:0. Otrā perioda sākumā Salvis Rambols vienus vārtus "Stingeram" atguva. Trešdaļas turpinājumā abas komandas apmainījās vēl katra ar viena vārtu guvumu. Trešajā periodā spēle kļuva daudz rupjāka. Abu komandu spēlētāji saņēma noraidījumus par rupjību. Tas gan nedaudz par labu nāca "Livonijai", kas guva divus bezatbildes vārtus, spēlei beidzoties izcīnot uzvaru ar 6:2.

Uzvarētāju rindās Sandris Sovers guva divus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli. Tikmēr "Stingers" komandas rindās pa vieniem vārtiem Salvja Rambola un Ginta Sīļa kontā.

Spēles protokols:
Livonija -Stingers: 6:2 (3:0, 1:2, 2:0)