"SCO Centrs" pārspēj "Ledus vilkus"

27.01.2012

2012-01-27_pp.jpg Vienīgajā Vidzemes atklātā hokeja čempionāta 2. līgas spēlē, ceturtdien, "SCO Centrs" ar rezultātu 4:1 pārspēja "Ledus vilkus". Uzvarētāju labā ar hat -trick izcēlās Ivo Azuks.

 

Ceturtdienas vakarā tika aizvadīta viena spēle Vidzemes atklātajā hokeja čempionātā 2. līgas turnīrā, kurā laukumā spēkiem mērojās "SCO Centrs" un "Ledus vilku" komandas.

1. Periods

Spēles sākums veiksmīgāks padevās "SCO Centram", kas jau ceturtajā minūtē spēja atklāt spēles rezultātu. Pēc rezultatīvām Māra Stūra un Dzintara Vasiļjeva piespēlēm, vārtus guva Atis Liepiņš. Trešdaļas turpinājumā, lai arī "SCO Centrs" hokejist uzbruka vairāk un bīstamāk, tomēr pārspēt "vilku" vārtsargu viņiem neizdevās.

2. Periods

Spēles otrajā trešdaļā, pēc nospēlētas 1 minūtes un 47 sekundēm Ivo Azuks otro reizi ripu raidīja "vilku" vārtos. Likās, ka līdz nākamajiem "SCO Centra" vārtiem nebūs ilgi jāgaida, tomēr notika pretējais. Četras minūtes pēc otrajiem zaudētajiem vārtiem Ilmārs Suhanovs, ar precīzu metienu, spēja samazināt rezultāta starpību līdz 1:2. Turpinājumā "vilkiem" divas reizes bija iespēja spēlēt vairākumā, tomēr panākt izlīdzinājumu viņi panākt nespēja.

3. Periods

Trešā perioda sākumā "SCO Centram" izdevās gūt divus bezatbildes vārtus, kas būtībā arī izšķīra spēles likteni. Ceturtajā minūtē Ivo Azuks spēja panākt 3:1. bet trīs minūtēs vēlāk tas pats Azuks guva savus trešos vārtus, nodrošinot savas komandas uzvaru pār līgas pastarīšiem ar rezultātu 4:1.

Labākie spēlētāji

Uzvarētāju labā trīs vārtus guva Ivo Azuks, bet divas rezultatīvas piespēles Mārtiņa Segliņa rēķinā. "Ledus vilkiem" vienīgos vārtus guva Ilmārs Suhanovs.

Spēles protokols:
SCO Centrs- Ledus vilki: 4:1 (1:0,1:1, 2:0)