VAČH aizvadītas interesantas līderu cīņas

27.10.2011

2011-10-27_inflekss.jpg Otrdien 25. Oktobrī Vidzemes atklātajā hokeja čempionātā norisinājās ļoti aizraujošas cīņas, jo savā starpā tikās gan 1. līgas divi no favorītiem, kā arī abas 2. Līgas komandas, kuras nebija vēl piedzīvojušas nevienu zaudējumu. Pēc šīm spēlēm katrā līgā ir tikai pa vienai komandai, kura spēlē bez zaudējumiem.

 

1. līga

„HK Smiltene ’09” pārtrauc „Inflekss” uzvaras sēriju

Tāpat kā 1. līgas čempionāta līderi „Seda”, arī „Inflekss” turnīru bija uzsākuši ļoti pārliecinoši. Pirmajās četrās spēlēs tika izcīnītas ļoti pārliecinošas uzvaras, kur panākums tika gūts vismaz ar piecu vārtu pārsvaru. Tomēr 25. oktobra vakarā nedaudz negaidīti „Inflekss” piekāpās pērnās sezonas vicečempioniem – „HK Smiltene ‘09”, kuri čempionātu šoruden uzsākuši nepārāk veiksmīgi, jo līdz tam piecās aizvadītajā bija piedzīvojuši jau trīs zaudējumus.

Šajā spēlē jau mača 17 sekundē rezultātu atklāja Smiltenieši, kuri izvirzījās vadībā ar 1:0. Trīs minūtes vēlāk gan „Inflekss” prata rezultātu izlīdzināt. Tomēr spēles turpinājumā trīs bezatbildes vāri „HK Smiltene ‘09” labā, kas nozīmēja pirmo zaudējumu „Inflekss” ar rezultātu 1:4. Spēles protokols.

Pēc šīs spēle vadībā joprojām ir „Seda” (5 – 0), otrie ir „Inflekss” (4 – 1), kuri pēc neveiksmes vakar reabilitējās ar pārliecinošu uzvaru ar 6:0 pret „Vijciemu”. Bet uz trešo pozīciju ir pakāpusies „HK Smiltene ‘09” (3 – 3).

2. līga

Līderu cīņā pārāki „VEC – SLO”

25. oktobrī notiki ilgi gaidītā līderu cīņa starp „Tex – Color” un „VEC – SLO”. Abas komandas līdz šai spēlei bija guvušas tikai uzvaras, tādēļ šai spēlei bija papildus intriga, jo beidzot kāda no vienībām piedzīvos pirmo zaudējumu. Lai arī spēles rezultāts liecina par spraigu spēli – 5:4, tomēr spēles gaitu pārliecinoši jau no paša sākuma kontrolēja „VEC – SLO” hokejisti. Vispirms pirmajās sešās minūtēs divus vārtus uzvarētāju labā guva Raimonds Ģēģeris, panākot 2:0, uz ko „Tex – Color” atbildēja ar Kārļa Latika vārtu guvumu – 1:2. Pēc tam vēl trīs bezatbildes vērtus guva „VEC – SLO”, no kuriem divi Didža Roķa kontā (rezultāts 5:1). Lai arī „Tex – Color” spēle trešajā trešdaļā trīs vārtus atguva, izlīdzināt rezultātu neizdevās un pie jau sestās uzvaras ar rezultātu 5:4 tika „VEC – SLO” komanda. Spēle protokols.

Pēc šīs uzvaras „VEC – SLO” (6 – 0) turpina uzvaras gājienu un ir turnīra līderi, spēlējot bez zaudējumuem. Otrie joprojām ir „Tex – Color” (5 – 1), bet trešajā pozīcijā šobrīd ierindojās „Raunas Bruģakmens” (4 – 2).