Ledus halles darbības atsākšanās - 2.jūlijs

25.06.2020

hokeja_turniri_plakats_2020_2.jpg

Labdien, cienījamie komandu pārstāvji, spēlētāji, entuazisti!

Informējam, ka SIA VOC ledus halle Jums būs pieejama no 2.jūlija. Jaunais ledus gaidīs aizraujošas cīņas un pozitīvas emocijas. Komandām, spēlētājiem  atkalredzēšanos, kopā būšanu un labi pavadītu laiku sporta veidā, ar kuru dzīvojam un kurš mūs vieno - HOKEJS!
Komandu pārstāvji, rezervējiet sev ērtos laikus!
5.jūlijā pl.10:00 startē vasaras turnīrs 3X3. Ar sacensību nolikumu iepazīstamies zemāk:


Hokeja turnīri : Vasaras līgās 3X3 un 4X4
Hokeja turnīrus organizē VHK sadarbībā ar SIA “VOC”.
Katram turnīra dalībniekam ir jāiepazīstas ar nolikumu un Starptautiskās hokeja federācijas hokeja spēles noteikumiem www.iihf.com vai www.lhf.lv
Papildus informāciju par turnīra norisi var redzēt www.voc.lv sadaļā Vidzemes čempionāts vai saņemt no organizatoru pārstāvja Jāņa Laura e-pasts janis.lauris@voc.lv vai janislauris@inbox.lv , tel.29111097
Turnīra dalībnieki.
Jebkurš Latvijas vai citas valsts pilsonis , kurš ir sasniedzis 10 gadu vecumu un vecāki
(neierobežoti līdz pat 70 gadiem) un atbalsta Godīgas spēles principus.
Turnīra spēļu laukums.
Vienlaicīgi uz hokeja laukuma paralēli notiek 2 spēles , divos atdalītos laukumos. Viena laukuma izmēri – zona no apmales līdz zilai līnijai.
Turnīra norises vieta un laiks.
Turnīrs notiek VOC Elektrum ledus hallē , Valmierā , Rīgas ielā 91.
Turnīru datumi: 05.07 , 12.07 , 19.07, 26.07, 02.08 un 09.08.2020.
Spēļu pamatnoteikumi.
Iesācējlīga 2006.-2009.dz.g.(komandas tiek komplektas pēc individuālo pieteikumu saņemšanas , lozējot kurš ar kuru spēlēs kopā).
Spēlē laukumā 4:4.(spēles laiks 2X8 min. netīrā laika, max spēlētāju skaits komandā - 6)
Prasmju līga-I 2005. dz.g un vecāki - (komandas tiek komplektētas pēc individuālo pieteikumu saņemšanas , kā arī pēc jau nokomplektētas komandas pieteikuma). Spēlē laukumā 3:3. (spēles laiks 2X8 min. , max spēlētāju skaits komandā – 5)
Prasmju-II jeb alus līga – (komandas tiek komplektētas pēc individuālo pieteikumu saņemšanas , kā arī pēc jau nokomplektētas komandas pieteikuma). Spēlē laukumā 3:3. (spēles laiks 2X8 min., max spēlētāju skaits komandā -5).
Visās vecuma grupās – obligāts pilns hokeja ekipējums.
Krekli- organizatori nodrošina ar krekliem iesācējlīgu un komandas , kurām ir vienādas krāsas krekli.
Aizliegts lietot spēka paņēmienus un šķīlienus jebkurā vecuma grupā.
Spēles notiek ar vārtsargiem , kuri tiek izlozēti pirms turnīra . Ja gadījumā kādā no turnīriem iztrūkst kāds vārtsargs (līgā nav pieteicies neviens vārtsargs ) spēles notiek uz samazinātiem vārtiem .
Spēles tiesā LHF licenzēti tiesneši.
Ja ripa atstāj laukumu , tiesnesis nozīmē iemetienu.
Jebkura pārkāpuma gadījumā tiesnesis nozīmē soda metienu no laukuma centra (uz maziem vārtiem tiek nozīmēts metiens pa tukšiem vārtiem no organizatoru noteiktas atzīmes laukumā).
Reģistrēšanās turnīram.
Komandas pieteikšanās turnīram jāveic rakstot uz e-pastu: janislauris@inbox.lv
Reģistrēšanās 05.07. turnīram (līdz 02.07) , 12.07 turnīram ( līdz 9.07) , 19.07 turnīram (līdz 16.07) , 26.07 turnīram (līdz 23.07) , 02.08 turnīram (līdz 30.07) un 09.08 turnīram (līdz 06.08).
Turnīra tabulas un komandas spēļu laiki tiek paziņoti 2 dienas pirms turnīra sākuma www.voc .lv sadaļā Ledus halles noslodze.
Turnīra izspēles kārtība.
Komandas iesācējlīgā vienā dienā nespēlē vairāk par 3-4 spēlēm (2X8 min.). Citās līgās max spēļu skaits dienā – 4 (2X8 min.) Ņemot vērā pieteikušos komandu skaitu , organizatori nosaka spēļu kārtību.
Par uzvaru spēlē-2 punkti, neizšķirts-1 punkts, zaudējums spēlē – 0 punkti.
Katrā turnīrā tiek noteikts uzvarētājs ( viens katrā līgā).
Ja notiek spēle par vietām un spēles laiks beidzas neizšķirti, tad katra komanda izpilda pa 3 pēcspēles soda metieniem.
Dalības maksa.
Iesācējlīgā – 10 EUR no personas , Veterānu un prasmju līgā – 15 EUR no personas vienā turnīrā. Dalības maksa samaksājama turnīra dienā organizatoram – sekretariātā – 30 min. pirms spēles.
Sodi un pārkāpumi.
Turnīra organizatoriem ir tiesības par pārkāpumiem , kuri ir pretrunā ar šo Nolikumu , vai arī traucē citiem turnīra dalībniekiem izmantot tiesības uz sportisku atpūtu , diskvalificēt spēlētāju vai komandu un liegt pieeju sacensību norises vietām.
Par pārkāpumu spēlē tiek nozīmēts soda metiens.
Apbalvošana.
Uzvarētājkomanda katrā līgā tiek apbalvota ar pārsteigumbalvām.
Informācija.

 

.