13. Vidzemes čempionāts hokejā startē jau 16. septembrī

11.09.2017

16.septembrī VOC ledus hallē startē jau 13.Vidzemes čempionāts hokejā. Kā pirmie, sezonas atklāšanas spēlē, nūjas krustos Woltec un Cēsu komandas. Šogad sacensības norisināsies trijos posmos: priekšsacīkstes, regulārais čempionāts un play off posms. Dalību pieteikušas 16 komandas.

 

“A’’ grupa: Woltec, Cēsis, HK Smiltene’09 un Vilki;
“B” grupa: Ledus vilki, Raunas bruģakmens, SCO Centrs un Inflekss;
“C” grupa: Skorpions, Cēsu auto/Stingers, Smiltenes vanagi un
Alūksne
“D”grupa: Vijciems, HK BUTA, SK Pārgauja un Biko-Logi.
Komandas grupu ietvaros savā starpā aizvadīs 2 riņķus, noskaidrojot 1.-4.vietu. Katras grupas pirmās un otrās vietas komandas, ņemot līdzi visus izcīnītos punktus, veidos 1.līgu, bet 3.un 4.vietas, tāpat ņemot līdzi visus punktus veidos 2.līgu.
2.posms- regulārā čempionāta posms. Katra komanda šajā posmā abās līgās savā starpā aizvada 2.riņķus un noskaidro regulārā čempionāta uzvarētājus, kā arī pēc rezultātiem izveido play off pārus.
3.posms- play off posms. Play off noris līdz kādas komandas divām uzvarām. Šajā posmā katrā līgā tiek noskaidroti līgu čempioni un godalgoto vietu ieguvēji.
Veterānu 40+ līgā dalību pieteikušas 6 komandas: Inflekss, Tartu Dinamo, Seda, Cēsis, Raunas bruģakmens-S! un Skorpions.
Sacensības veterānu 40+ līgā notiks 2 posmos: regulārā čempionāta un play off. Regulārā čempionātā komandas spēlēs 4.riņķus un noskaidros uzvarētājus, kā arī sadalīs play off pārus.
Play off posmā 1. un 2. vietu izcīnījušās komandas pirmajā kārtā būs brīvas. Par vēl divām pusfināla vietām cīnīsies 3.v.-6.v. un 4.v.-5.v. Spēles notiks 2 spēļu summā.