Novembra rezultāti Vidzemes Čempionātā hokejā

27.11.2017

Novembra mēnesis Vidzemes Čempionātā hokejā pēc kvalifikācijā aizvadītajām savstarpējām spēlēm ir ievirzījies ar komandu sadalīšanos 1. un 2. līgā. Visi iegūtie punkti kvalifikācijas spēlēs tiek saglabāti katrai komandai un spēlētājiem. Šosezon 1. līgā savā starpā sacenšas 6 komandas un 2. līgā 10 komandas.

 

Pirmās līgas līderpozīcijā šobrīd pēc kvalifikācijas un regulārā čempionāta punktiem ir izvirzījusies HK Woltec komanda. 8 spēļu summā HK Inflekss komanda ir iedzinējos, saglabājot otro vietu ar viena punkta deficītu no līgas līderiem. Ar lielisku sniegumu un cīņas garu sevi jau kopš sezonas sākuma apliecina HK Smiltenes Vanagi, turpinot mīt uz papēžiem HK Vijciems komandai, kas sekmīgi ir ierindojusies trešajā vietā. HK Buta komanda nemainīgi ir saglabājusi piekto vietu turnīra tabulā, aiz sevis atstājot HK Raunas Bruģakmens komandu kā pēdējos. Par 1.līgas rezultatīvāko spēlētāju regulārajās spēlēs ir kļuvis Kristaps Roķis #16 (HK Inflekss), divās spēlēs gūstot 8 vārtus un veicot 2 rezultatīvas piespēles. Ņemot vērā arī kvalifikācijas spēles, kopsummā arī par precīzāko 1. līgas spēlētāju ir kļuvis Kristaps Roķis, kopumā gūstot 24 vārtus un 17 piespēles, un izcīnot kopsummā 41 punktu. Kristaps Roķis ir kļuvis arī par Oktobra mēneša labāko spēlētāju 1. līgā. No aizsargu līnijas ar 16 rezultatīvām piespēlēm un 14 vārtu guvumiem sevi Oktobra mēneša balvai ir pieteicis Jānis Eisaks #5 (HK Woltec). Vārtsargu līnijā par drošāko “mūri” ir iezīmējies Jānis Leitis #31 (HK Smiltenes Vanagi), trīs kvalifikācijas spēlēs iegūstot 97.14% un divās regulārā čempionāta spēlēs 92.94%. Kopsummā skatoties Jānis Leitis ir atvairījis 113 no 120 metieniem, kas ir 94.2%.
Otrās līgas līderpozīcijā ir izvirzījusies HK Cēsis komanda, bet 2.vietā ir HK Skorpions komanda. Ar vienādu, 15 punktu skaitu turnīra tabulā ir trīs komandas - HK Biko Logi, HK Smiltene'09 un HK Vilki. Ņemot vērā komandu vārtu attiecību, šobrīd HK Biko Logi ir ierindojušies 3. vietā.

16. novembrī HK Biko Logi laukumā tikās ar šī brīža 6. vietas ieguvēju, HK Alūksne komandu. Atskatoties uz šo komandu savstarpējo spēli, ir skaidri redzams, ka HK Alūksnes komanda ir sīvs pretinieks, kas pārsteigs savus pretiniekus spēles laukumā. 10 spēļu summā nevienu uzvaru kvalifikācijā un regulārajā čempionātā nav guvušas divas komandas - HK SCO Centrs un SK Pārgauja. SK Pārgauja komandai šī ir pirmā sezona čempionātā. Komandas sastāvā ir tāds spēlētājs kā Elvijs Ņamis #16, kurš 10 spēļu kopsummā guvis 3+2 un 20 soda minūtes, padarot sevi par komandas rezultatīvāko un rupjāko spēlētāju. Vēlam veiksmi komandām turpmākajās spēlēs, ceļā uz savām pirmajām uzvarām!