Septembra rezultāti Vidzemes Čempionātā hokejā

04.10.2017

Aizvadīts pirmais - septembra mēnesis Vidzemes Čempionātā hokejā. Visas čempionāta komandas tika sadalītas 4 grupās, katrā pa 4 komandām. Komandu kvalifikācijā katra komanda ir jau aizvadījusi pa vienai spēlei ar katru savas grupas komandu, ieskicējot aptuveno 1. – 2. līgas iedalījumu.

 

A kv. g. pašreizējie līderi ir HK Woltec, uzvarot visas trīs savas grupas komandas. Par precīzāko metēju un sešu vārtu guvēju šobrīd ir kļuvis Ģirts Ciguzis #87 (6+1), bet par spēles vārtu gūšanas momentu izveidi, piecu piespēļu līderi sevi ir iezīmējis Roberts Virsis #17. Rupjākā spēlētāja titulu grupā šobrīd ir izpelnījies HK Vilki komandas spelētājs Artūrs Buhrots #95 (0+1), kurš ar precīzu piespēli piedalījies vienu vārtu guvumā, nodrošinot sev pirmo sezonas punktu.
B. kv. g. līdera pozīcijā šobrīd ir izvirzījusies HK Inflekss komanda. Eduards Ozoliņš #87 ir pierādījis sevi kā komandas rezultatīvāko piespēļu dalītāju (2+8), bet rezultatīvākais vārtu guvējs ir Kristaps Roķis #16 (5+7). Sīvā cīņā pirmo savstarpējo spēli ir aizvadījušas HK Ledus Vilki pret HK SCO Centrs komandas. Līdz spēles noslēgumam ripa vārtos abu komandu izpildījumā tika raidīta 14 reizes un par spēles labākajiem spēlētājiem tika atzīti Niklass Kalniņs #13 (2+0) “SCO Centrs” un Rūdolfs Krieviņš #25 (2+2) “Ledus Vilki”.
C kv. g. Ar nevienu zaudējumu un izcilu komandas spēli sevi ir pierādījuši HK Smiltenes Vanagi - jauniešu komanda, kas ar cīņas garu un neatlaidību ir uzvarējuši visas grupas komandas. Kā absolūto vārtu guvēju sevi statistikā ir iezīmējis Dāvis Jakovičs #19 (7+2). Spriedzes pilnu spēli aizvadīja HK Skorpions ar HK Alūksni, kur spēles rezultātu izšķīra vien vieni vārtu guvumi. Ar izcilu vārtsarga spēli atzīmējies “HK Alūksnes” vārtu vīrs Dmitrijs Prokopjevs #1 (29 metieni), kurš tomēr kapitulēja “HK Skorpions” uzbrucējam Edgaram Ataram #55 (2+0).
D kv. g. Uzvaras laurus pirmajās trīs spēlēs plūc “HK Vijciems” komanda, pierādot, ka viņi ir šīs grupas līderi un atstājot “HK Buta” komandai vien cerības par uzvaru nākošajā savstarpējā spēlē. “HK Pārgauja” un “HK Biko Logi” vēl nav aizvadījuši nevienu savstarpējo spēli, līdz ar to nav vēl zināms, kurai no komandām būs pirmā uzvara kvalifikācijā.